Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της Μελίνας Μακρή - Τι συνέβη;

Ανακοίνωσε το όνομα του μωρού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της Μελίνας Μακρή - Τι συνέβη;

Γεννητούρια αναμένει για άλλη μια φορά η showbiz με το μωρό της Μελίνας Μακρή, η οποία ενώ διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτει τις έντονες δυσκολίες, που βιώνει!

Η τραγουδίστρια και πρώην μέλος του συγκροτήματος Vegas περιμένει με ανυπομονησία το μωράκι της, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ευτυχία της με τον σύζυγό της Φράνκ Λούβαρη. Οι ετοιμασίες για το νέο μέλος έχουν πάρει φωτιά, καθώς η μανούλα ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο, βάζοντας όλη της την τέχνη (δες εδώ φωτογραφία από το δωμάτιου του μικρού).

Και ενώ όλα βαίνουν καλώς, η Μελίνα Μακρή με μια ανάρτηση στο Instagram κάνει γνωστές τις επιπλοκές. Μπορεί να φτάνει στο μήνα της, ωστόσο ο Ιανουάριος δεν εξελίχθηκε ομαλά για την εγκυμονούσα, με μερικές επιπλοκές να την δυσκολεύουν στην καθημερινότητά της.

Αισιόδοξη σε κάθε περίπτωση, αναμένει το Φεβρουάριο να φέρει στον κόσμο το μικρό της, του οποίου και το όνομα αποκάλυψε. Το όνομα αυτού Γιάννης!

Το post της Μελίνας Μακρή

Μελίνα Μακρή, εγκυμοσύνη

Τόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου. Είναι και δύσκολες οι εποχές, με Covid, οπότε προσέχω περισσότερο. Είναι ήσυχο, έχει βολευτεί. Είμαι 6,5 μηνών. Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία. Έμαθα το φύλο του μωρού με ένα πάρτι στο σπίτι μου. Μου το ανακοίνωσαν με μια τούρτα. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι.

Δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, η αλήθεια είναι. Παλιά όταν πάχαινα έπαιρνα μόνο στο πρόσωπο. Τώρα έχω μόνο κοιλιά. Έχω πάρει 8 κιλά με την εγκυμοσύνη. Επειδή έχω θυροειδή, χασιμότο, δίνω αγώνα με τα κιλά. Το μωρό θα ήθελα από εμένα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική του. Επίσης, ας του πάρει τα πεταχτά αυτιά, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

Είμαι παντρεμένη από το 2015 αλλά μαζί με τον Φράνκι είμαστε 13 χρόνια… Είναι ηχολήπτης αλλά λόγω της κρίσης στον κλάδο πλέον είναι υπεύθυνος προσωπικού σε δύο καταστήματα. Εγώ εδώ και δύο χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Το 2020 περάσαμε κρίση στον γάμο μας. Με την καραντίνα και την αλλαγή του επαγγέλματός του ήταν μια δύσκολη φάση για εμάς. Περάσαμε μια φάση και στεναχώριας και αποξένωσης.

Στο σχολείο είχα δεχτεί bullying αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλούσε. Ήμουν πολύ ντροπαλή και κλειστή ως χαρακτήρας και φαινόμουν εύκολος στόχος».