Η απάντηση του Νίκου Κουρκούλη στις φήμες χωρισμού με την Κελεκίδου - «Περάσαμε μεγάλη κρίση»

«Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απάντηση του Νίκου Κουρκούλη στις φήμες χωρισμού με την Κελεκίδου - «Περάσαμε μεγάλη κρίση»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 2/2 ο Νίκος Κουρκούλης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες χωρισμού με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Η απάντηση του Κουρκούλη για τις φήμες χωρισμού με την Κέλλυ Κελεκίδου

«Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή, έξω. Ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι “είμαστε μαζί, είμαστε μαζί”, δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει.

Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρκούλης -δείτε εδώ και μια τρυφερή ανάρτησή τους για την επέτειο γάμου τους-.

Ο λόγος που κράτησαν κρύφη την σχέση τους Κελεκίδου και Κουρκούλης

Ένα φοβερό ντούετο ετοίμασαν για το (16/10) live του J2US ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, αυτός που τους βοήθησε στις πρόβες ήταν ο Νίκος Κουρκούλης!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τους παρουσιαστής και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το λόγο που έκρυβαν τη σχέση τους στην αρχή με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Είναι ένα τραγούδι που μας χαρακτηρίζει και μας χαρακτήριζε την εποχή εκείνη με την Κέλλυ. Ήταν αφορμή ο δεσμός μας που ήμασταν μαζί. Το κρύβαμε. Ήταν μια κοινή απόφαση και των δύο μας. Η Κέλλυ ήθελε πρώτα να είναι σίγουρη για τον δεσμό. Κι εγώ το ίδιο, μην τα ρίχνουμε μόνο στην Κέλλυ. Μετά βγήκε μόνο του το πράγμα», είπε ο Νίκος Κουρκούλης με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει: «Αλίμονο σε εμάς που τα βγάζουμε πριν να είμαστε σίγουρες».