«Άδειασε» το Survivor 5 ο Bo - «Δεν ξέρω τι είναι, παράσταση...»

Αγανακτισμένος με τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άδειασε» το Survivor 5 ο Bo - «Δεν ξέρω τι είναι, παράσταση...»

Καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 2/2 στο Super Κατερίνα, ήταν ο αγαπημένος ράπερ Bo τον οποίο λάτρεψε ο κόσμος ιδιαίτερα για τον χαρακτήρα του μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor! Ο ράπερ επέστρεψε στην κυριολεξία μισός από τον Άγιο Δομίνικο καθώς έχασε πάρα πολλά κιλά, και μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μεταξύ άλλων και για το φετινό παιχνίδι.

Φανερά σοκαρισμένος δήλωσε πως είναι σαν να βλέπει άλλο παιχνίδι και δεν μοιάζει σε τίποτα με το Survivor που γνώρισε εκείνος, και προφανώς αναφέρεται στους τσακωμούςκαι τις εντάσεις που επικρατούν από πολύ νωρίς στο νησί της Καραϊβικής! Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Bλέπω ένα άλλο παιχνίδι. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν το λέμε Survivor αυτό, δεν ξέρω τι είναι. Παράσταση, κάτι περίεργο πάντως». Mε τον Ανδρέα Μικρούτσικος να συμπληρώνει πως έτσι όπως το πάνε θα αναγκάσουν το κοινό να γυρίσει την πλάτη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μιας και σταδιακά θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Δείτε τι δήλωσε ο Bo στην Κατερίνα Καινούργιου

Τα χρήματα που έπαιρνε ο Bo στο Survivor

Λίγους μήνες πριν ο Bo, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 1 αλλά και στον Λάμπρο Χούτο ο οποίος ήταν ο παίκτης των Διάσημων που έπαιρνε τα περισσότερα χρήματα.

Ο ράπερ μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως οι μισθοί στο Survivor 1 ήταν πολύ πιο χαμηλοί από αυτούς που παίρνουν οι παίκτες στο Survivor 4, ενώ όλη η συζήτηση ξεκίνησε από τα χρήματα που πήρε συνολικά από το ριάλιτι επιβίωσης η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει τα πήραμε όλα κανονικά, μόλις βγήκαμε από το Survivor. Είχε γίνει μια αναμπουμπούλα ανάμεσα σε κάποια παιδιά για τα ποσά που έπαιρναν οι παίκτες. Απ’ όσο ξέρω τα περισσότερα τα έπαιρνε ο Λάμπρος Χούτος που ήταν και διεθνής ποδοσφαιριστής», είπε μεταξύ άλλων ο Βο.