Νέα εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης: «Υπάρχουν ντοκουμέντα που...»

Η νέα αποκάλυψη του Ηλία Γκιώνη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης: «Υπάρχουν ντοκουμέντα που...»

Το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο Ηλίας Γκιώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ακτιβιστής το απόγευμα της Τρίτης 1/2 έκανε μια καινούργια ανάρτηση μέσω των Instastories, ενώ μάλιστα προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη.

Όπως είπε ο ίδιος υπάρχουν κάποια ντοκουμέντα στα κινητά τα οποία έχουν κατασχεθεί, όπως και μάρτυρες, που μπορούν να μιλήσουν για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Η ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη στο Instagram για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

«Δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο ακτιβιστής, ο οποίος τονίζει πως υπάρχουν ντοκουμέντα από τα κινητά που κατασχέθηκαν. Αναλυτικά η ανάρτησή του Ηλία Γκιώνη: «Κάτι που δεν έχουν καταλάβει οι φασίστες είναι ότι εγώ και όσοι στηρίζαμε την Γεωργία Μπίκα δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν.

Τις περιμέναμε σαν έξτρα στοιχείο προς απόδειξη της αλήθειας. Δεν σταματά εδώ γιατί θα γίνουν και άλλες αναλύσεις. Υπάρχουν ντοκουμέντα από τα κινητά που κατασχέθηκαν. Και το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν οι μαρτυρίες της Γεωργίας, αλλά και άλλων θυμάτων», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης.

Η ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη στο Instagram

Οι δηλώσεις του κ. Τσαϊρίδη για τον Ηλία Γκιώνη

Ο Θοδωρής Τσαϊρίδης, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Αστυνομικών, αποφάσισε να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Ηλία Γκιώνη μετά από αναφορά του ονόματός του σε ανάρτηση που έκανε ο ακτιβιστής.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε το όνομα του κ. Τσαϊρίδη δίπλα σε ονόματα που σύμφωνα με δικές του πληροφορίες εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ηλίας Γκιώνης ανέφερε πως ο κ. Τσαϊρίδης είναι συνιδιοκτήτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλεί τον κόσμο να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του, για γεγονότα που δεν έχουν υπόσταση.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι εγώ είμαι μέτοχος σε συγκεκριμένο κατάστημα που είναι μέτοχοι που εμπλέκονται στον βιασμό. Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του καταστήματος. Έχει ένα λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Πίσω από μένα υπάρχει μία οικογένεια, δεν μπορεί να κατηγορεί ο καθένας ανυπόστατα πράγματα», ανέφερε ο κ. Τσαϊρίδης στο Mega.