Με νέο πρότζεκτ στο Mega η Μαρία Μπεκατώρου; - «Έχω ακούσει ότι...»

Η αποκάλυψη για το X-Factor

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με νέο πρότζεκτ στο Mega η Μαρία Μπεκατώρου; - «Έχω ακούσει ότι...»

Γλύκυτατη και πάντα ευγενική προς τους δημοσιογράφους, η κάμερα του Super Κατερίνα συνάντησε την Μαρία Μπεκατώρου, καθώς φήμες θέλουν να είναι η επόμενη παρουσιάστρια του X-Factor.

Η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως και η ίδια έχει ακούσε πως θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία απολύτως συζήτηση! Η πετυχημένη παρουσιάστρια μίλησε επίσης για τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία φυσικά και υπολογίζει αλλά και για τις επιλογές της, τις οποίες πάντα στηρίζει και εμπιστεύεται ακράδαντα.

Τι δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου για το X-Factor

«Έχω ακούσει ότι θα παρουσιάσω το X Factor αλλά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση», είπε αρχικά.

Για το αν θα είναι στα backstage o Αλέξανδρος Κοψιάλης, είπε: «Αλήθεια, δεν τα ξέρω αυτά τα πράγματα». (δείτε εδώ τι συνέβη με τη συμμετοχή του Instagrammer).

Οι δύσκολες στιγμές της Μαρίας Μπεκατώρου - Μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου, Αντ1 και να πάει στο MEGA.

«Το The Chase μου αρέσει γιατί έχει πολύ αγωνία. Από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι. Στον δεύτερο γύρο θα εμφανίζονται οι 4 κυνηγοί που είναι μόνιμοι συνεργάτες. Είναι από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ, η μουσική είναι φανταστική.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος. Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά η διαίσθησή μου μού είπε ότι έκανα το σωστό.

Άργησα πολύ να καταλάβω ότι είμαι αποδεκτή στον κόσμο. Φέτος που αποφάσισα να ακούσω άλλες προτάσεις, κατάλαβα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κανάλια και από τον κόσμο. Θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ».