«Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή να...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για την Ψυχράμη

Η επιθυμία του να κάνει κι άλλο παιδάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή να...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για την Ψυχράμη

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επιθυμία που έχει μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη να αποκτήσουν κι άλλο παιδάκι.

Η επιθυμία του Μακαλιά να αποκτήσει κι άλλο παιδί

«Στο σπίτι έχω το ρόλο του καλού αστυνομικού. Στις διαπραγματεύσεις είμαι σκληρός. Έχω κλείσει πόρτες τα τελευταία χρόνια, επειδή προσπάθησαν να με κοροϊδέψουν. Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τη σχέση μας.

Η Αντιγόνη είναι δύσκολος άνθρωπος που μου έκανε τη ζωή πολύ ομορφότερη με τις δυσκολίες της κι έχουμε πολύ ωραία σχέση. Εγώ είμαι ο καλύτερος φίλος της Αντιγόνης και η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε πολύ στη διαφορετικότητά μας.Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου αυτή σχετίζεται ίσως και με το γεγονός ότι έχω χάσει τον αδερφό μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός που λύγισε στον αέρα της εκπομπής του open πριν μερικές μέρες.

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα με Μαγγίρα και Μακαλιά

Με γέλια και μια έκπληξη υποδέχτηκαν το κοινό τους μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς στον αέρα του "Ποιος είναι πρωινιάτικα;". Υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού θα κάνουμε push ups έκανε την αρχή ο Δημήτρης Μακαλιάς ξεκινώντας να κάνει push ups, με την Μπέττυ Μαγγίρα να τον ακολουθεί προσφέροντας άφθονο γέλιο στο πλατό και σε όσους παρακολούθησαν από το σπίτι.

Το καλύτερο όμως σημείο ήταν, όταν ο Δημήτρης Μακαλιάς απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια της είπε «Άστο μωρέ, έλα, θα μου πέσεις. Γριά γυναίκα θα μου πάθεις τίποτα. Σιγά σιγά, έλα», χιουμοριστικά πάντα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η παρουσιάστρια, ουκ ολίγες φορές διαδκεδάζει κατα τη διάρκεια της εκπομπής της, και δεν διστάζει να το δείχνει. Μόλις λίγο καιρό πριν στον αέρα της εκπομπής, δεν υπολόγισε τίποτα, έβγαλε τα παπούτσια της και ξεκίνησε να χορέυει παρασύρωντας και τους υπόλοιπους να χορέψουν μαζί της στο πλατό. (Δείτε εδώ το βίντεο)