Κραουνάκης: Περιέγραψε τα ακραία σκηνικά που έχει κάνει για τον έρωτα - «Έχω ξενυχτήσει έξω από...»

Το δημόσιο ευχαριστώ στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κραουνάκης: Περιέγραψε τα ακραία σκηνικά που έχει κάνει για τον έρωτα - «Έχω ξενυχτήσει έξω από...»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη, βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης 2/2, στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου, MEGA STORIES και μίλησε για όλους και για όλα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφηγήθηκε τις ιστορίες της ζωής του και της καλλιτεχνικής του πορείας και μοιράστηκε τους λόγους για τους οποίους ασχολήθηκε με την μουσική, για τα ακούσματά του, για τις μουσικοθεατρικές παραστάσεις που έχει ανεβάσει αλλά και το πως αισθάνεται ο ίδιος όταν σημαντικοί καλλιτέχνες, όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απογειώνουν τα τραγούδια του.

Οι αποκαλύψεις του Σταμάτη Κραουνάκη

«Η Άλκηστις ταίριαξε περισσότερο με τα τραγούδια μου, δεν το συζητώ. Πρέπει να της πω το μεγάλο “ευχαριστώ” μετά από τόσα στραβά που έχουν γίνει. Ήταν γενναίος στρατιώτης. Το ρεπερτόριό μας το έκανε πανελλήνιο», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης και πρόσθεσε για τον έρωτα:

«Όχι στα πατώματα, έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί».

Για τις φορές που ερωτεύτηκε, οι οποίες ήταν 3 είπε: «Λογικός αριθμός για την ηλικία μου, είμαι 67», ενώ για την σχέση του με το Θεό δήλωσε:

«Ο ωραίος γελαστερός Θεός, που τον έχω φάει (δείχνοντας την κοιλιά του), είναι εδώ. Σε αυτή την αναφορά λοιπόν, εγώ είμαι καθαρός και πιστός και από κει και πέρα έχω φτιάξει τον θίασο των Αγίων μου. Το πρωί έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί θα σηκωθώ, θα χαιρετήσω τα πνεύματα του σπιτιού».

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη στο Πρωινό

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (24/12) ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που υπήρξαν τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας καθώς και στις γυναικοκτονίες.

«Για πολύ μεγάλη μου τύχη δεν ήμουν ποτέ κολλητός φίλος με αυτούς τους ανθρώπους γιατί αν ήταν φίλοι μου θα ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Θα το είχα βουλώσει.

Όλο αυτό το ξεκαθάρισμα που γίνεται μου φαίνεται όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, άρπα κόλλα. Ευτυχώς το σωματείο και ο Σπύρος Μπιμπίλας κράτησαν μπόσικα σωστά.

Την πήγε στο τμήμα να πει ότι “έπεσα από τη σκάλα”. Αυτό με ξεπερνάει. Δεν αντέχω να το σκεφτώ. Και ότι άφησε την πνοή της η κοπέλα σκοτωμένη στο ξύλο, λέγοντας “έπεσα από τη σκάλα”. Σκέψου αυτό μέσα, το μαγνητόφωνο που επαναλαμβάνει τη φράση “έπεσα από τη σκάλα”», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.