Μπόμπα - Τανιμανίδης: Πραγματοποίησαν το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τις δίδυμες κόρες τους - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπόμπα - Τανιμανίδης: Πραγματοποίησαν το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τις δίδυμες κόρες τους - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Μπόμπα με την Σάκη Τανιμανίδη καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 23 Ιουνίου του 2021, με αποτέλεσμα οι δίδυμες κορούλες τους να ολοκληρώσουν με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Τόσο ο γνωστής παρουσιαστής της Φάρμας όσο και η γνωστή influencer είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

΄Έτσι, αυτή την φορά δημοσίευσαν μια ανάρτηση στην οποία φαίνεται πως πρόκειται να κάνουν το πρώτο τους αεροπορικό ταξίδι. Πιο συγκεκριμένα, τη μία κόρη κρατούσε η Χριστίνα και την άλλη ο Σάκης, με τις δίδυμες φυσικά να είναι το highlight των αναρτήσεων.

Η τρυφερή ανάρτηση από το οικογενειακό ταξίδι της Μπόμπας - Τανιμανίδη

Αγκαλιά με τις κόρες τους στα χιόνια - Η νέα φωτογραφία

Πανευτυχείς είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μετά από τον ερχομό των διδύμων τον περασμένο Ιούνιο. Το ερωτευμένο ζευγάρι, πλέον, προσπαθεί να παιρνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, οικογενιακά, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της καθημερινότητά τους με τις κόρες τους, όσο είναι ακόμα μωρά.

Η μελαχρινή καλλονή και ο παρουσιαστής, πρόσφατα μετακόμισαν και έτσι φέτος μπόρεσαν να δουν καλύτερα το χιονισμένο τοπίο από το νέο τους σπίτι. Η Χριστίνα Μπόμπα, μάλιστα, δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες μια φωτογραφία από την στιγμή που παίζει με τα δίδυμα στο τεράστιο σαλόνι του νέου σπιτιού, που μας έκανε να «λιώσουμε».

Η αγαπημένη οικογένεια, το μεσημέρι της Τετάρτης 26/1 ντύθηκε ζεστά και βγήκε στο χιόνι για να το απολαύσει και η γνωστή influencer ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την οικογένειά της, ενώ είναι και οι τέσσερεις ξαπλωμένοι στο χιόνι.

«Οι Άγγελοι του Σάκη», σχολίασε ο ευτυχισμένος μπαμπάς, κάτω από την ανάρτηση της συζύγου του, στο Instagram.