Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Συγκινήθηκε στον αέρα της ΕΡΤ με την εξομολόγηση του Στέφανου Δημούλα

Η αποκάλυψη για τη φωτογράφιση που έκανε με τον πατέρα του σε γκέι περιοδικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Συγκινήθηκε στον αέρα της ΕΡΤ με την εξομολόγηση του Στέφανου Δημούλα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι ο Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος συγκίνησε με τις δηλώσεις του την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Οι δηλώσεις του Δημουλά που συγκίνησε την Ζαμπέτογλου

«Μεγάλωσα με πάρα πολλά όχι γύρω μου από μένα προς εμένα. Μεγάλωσα σε μια κοινωνία που μου έλεγε ότι κάτι κάνεις λάθος. Κάνεις λάθος που δεν επιλέγεις τα παιχνίδια και τα επαγγέλματα που επιλέγουν οι άλλοι. Όλο αυτό μου δημιούργησε μια αίσθηση ότι κάτι δεν έχει πάει σωστά στον οργανισμό μου, στη φύση μου, στην κλίση μου.

Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι όχι, δεν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος. Αυτά τα άκουγα από συμμαθητές μου, από τους γονείς των συμμαθητών μου, αλλά και στη συνέχεια που ενηλικιώθηκα. Ο κόσμος δεν γίνεται πιο διαφορετικός, αλλά πιο ανοιχτός.

Φεύγω από την Ελλάδα για το Λονδίνο χωρίς απωθημένα, δεν θέλω να έχω απωθημένα στη ζωή μου. Το Λονδίνο μού έμαθε πώς να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου ως επαγγελματία. Η αυτοαποδοχή μου δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο κόσμος με τα βλέμματα και τα λόγια με έκανε να αισθάνομαι περίεργα.

Να περπατάς στο δρόμο και να ακούς φράσεις που καταλήγουν σε βρισιές. Φυσικά και σε ένα μικρό παιδί, πάρα πολύ. Το μπούλινγκ το βιώνουμε όλοι. Έλεγαν στον πατέρα μου “που θα στείλεις τον γιο σου στο Λονδίνο;” και απάντησε ότι “ας γυρίσει όπως θέλει, εγώ θα τον αγαπώ”».

Ο Στέφανος Δημουλάς αναφέρθηκε αργότερα στην φωτογράφιση που έκανε με τον πατέρα του σε γκέι περιοδικό, κάτι που συγκίνησε αρκετά την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η συγκινητική εξομολόγησή του

Στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε την Παρασκευή (19/11) ο Στέφανος Δημουλάς. Ο γνωστός χορευτής και κριτής του DWTS (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση πριν την πρεμιέρα) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποδοχή των γονιών του ως προς στις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

«Πιστεύω πως από μόνος μου θα μπορούσα να καταφέρω τα ίδια πράγματα, ίσως λίγο λιγότερα, που κατάφερα με την υποστήριξη των γονιών μου. Αναντίρρητα η υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον παίζει αναντικατάστατο ρόλο και είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερός που έχω δύο τόσο υπέροχες ψυχές δίπλα μου έστω και από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Όταν μεγάλωσα έκανα πολύ πιο ώριμες συζητήσεις μαζί τους και ειδικά με τον πατέρα μου. Όταν ο πατέρας γυρνάει και λέει στον γιο του, «εγώ όταν πηγαίνω στο δικαστήριο και κάποιος με ρωτάει αν φοβάμαι μήπως ο γιος μου πάρει άλλους δρόμους, που η Ελλάδα δεν τους υποστηρίζει τόσο όσο στο εξωτερικό, απαντώ ότι στα 25 πήγα και είπα στους γονείς μου ότι αγαπώ την Λούσι και αυτή θέλω να παντρευτώ. Έτσι και έρθει λοιπόν ο γιος μου και μου πει ότι αγαπάει τον Τζόνι ή τον Πάτρικ ή την Σταματίνα, εμένα αυτό θα μου αρκεί».

Και η φωτογράφιση που κάναμε ήταν συγκινητική γιατί ήταν πολύ αληθινή. Τεσσάρων ετών εγώ ζήτησα από τους γονείς μου να κάνω χορό. Το είδα στην τηλεόραση και ήθελα να το κάνω. Θεωρώ πως τους παραξένεψε λίγο γιατί κανείς στην οικογένεια δεν είχε ποτέ τέτοια προδιάθεση. Κατευθείαν με πήγαν και δεν μου δημιούργησαν κανένα θέμα και υπήρχαν άλλα δύο αγοράκια τότε στο μπαλέτο».