Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στο γήπεδο

«Πρώτη μας φορά στο γήπεδο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στο γήπεδο

Πριν από λίγο καιρό είχαν "σκάσει" τα ευχάριστα για την οικογένεια της Κωνσταντίνας Κομμάτα και του Γιώργου Σαμαρά. Όπως φαίνεται οι δυο τους διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού πριν μερικούς μήνες κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μετά τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά φαίνεται να έχει γίνει φανατική του ποδοσφαίρου. Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία από την πρώτη φορά της μικρής της στο γήπεδο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Κωνσταντίνας Κομμάτα

Ανάρτηση της Κωνσταντίνας Κομμάτα

Η μετακόμιση σε νέο σπίτι λίγο πριν τον γάμο!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης και έχοντας βάλει γερά θεμέλια στο δεσμό τους, το ζευγάρι βρήκε πρόσφατα το σπίτι των ονείρων του και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους με το γάμο τους.

Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγάλο και ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μοιράζεται όμορφες στιγμές στο νέο του σπίτι, στο οποίο η Κωνσταντίνα Κομματά επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα τη διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων.

Οι δυο τους αισθάνονται πλέον, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέση τους. Μια σχέση η οποία γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια, με ταξίδια στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του να στηρίζει τον αγαπημένο της και τώρα νιώθει πιο έτοιμη, από ποτέ κάνοντας από κοινού, σχέδια για το γάμο τους. Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Κομματά.Κωνσταντίνα Κομματά

Το ενδεχόμενο για ένα παιδί είναι στα πλάνα του όμορφου ζευγαριού, το οποίο, μάλιστα, σύμφωνα με φίλους και γνωστούς, δείχνει πολύ ταιριαστό και αγαπημένο, έτοιμο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, κάνοντας το επόμενο βήμα, με το γάμο του το επόμενο καλοκαίρι!