Ράδιο Αρβύλα: Αποκάλυψαν ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής του ΑΝΤ1

Βρίσκονται ένα βήμα εκτός;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Αποκάλυψαν ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής του ΑΝΤ1

Μπορεί πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» να "έσφαξαν" για τα καλά με το γάντι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ωστόσο πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει στις οποίες ήθελαν να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 και ότι κάποια άλλη εκπομπή αναμένεται να τους αντικαταστήσει.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα της εκπομπής τι ισχύει τελικά καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε.

Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή».

Η αποκάλυψη για το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

«Συνέβη σε συνεργάτη μας χθες...» - Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα που «σάστισε» τους πάντες

Σε κατάσταση οργής βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα», με ένα απίστευτο περιστατικό να έχει ως θύμα ένα συνεργάτη του, οδηγώντας τον στο να «ξεσπάσει».

Όπως είπε, μάλιστα, ο παρουσιαστής αμφιταλαντευόταν δυο ημέρες για το αν έπρεπε να το μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Αντώνης Κανάκης επεσήμανε πως δε θα πει ποιο προϊόν αφορά ή σε ποια εταιρεία αναφέρεται καθώς ο σκοπός που θα μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι να κάνει ζημιά στη συγκεκριμένη εταιρεία. «Δεν είναι ο ρόλος της εκπομπής μας αυτός ούτε θα θέλαμε να είναι ο ρόλος αυτός» σχολίασε ο παρουσιαστής... διαβάστε τη συνέχεια για τον Αντώνη Κανάκη στο Athensmagazine.gr