Ο Δάντης "ξεφτίλισε" τον Αναγνωστόπουλο - «Είναι "λυπηρό" να ζεις με το φάντασμα παλαιότερης συμμετοχής στο Survivor»

Το σχόλιο που έκανε για την Ασημίνα και τον Λάμπρο τον εξόργισαν και απάντησε καταλλήλως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Δάντης

Έξαλλος έγινε ο Χρήστος Δάντης με μια ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο twitter σχετικά με το Survivor 5. Η ανάρτηση του αφορούσε την σύντροφο του τραγουδιστή, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και ένα σχόλιο που της έκανε.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor, σχολίασε την "βόμβα" του Λάμπρου Κωνσταντάρα σε συμβούλιο του νησιού της προηγούμενης εβδομάδας, ότι στήθηκε ψηφοφορία από τον Γιώργο Κατσαούνη κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου με σκοπό να τη διώξει από το παιχνίδι.

Το σχόλιο του Αναγνωστόπουλου και η απάντηση του Δάντη

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου λοιπόν έγραφε:

«Πάντως εγώ πιστεύω ότι ο Λάμπρος δεν το είπε με απόλυτα καθαρή πρόθεση. Που τον συμπαθώ (αν και επιφυλάσσομαι γιατί είναι πολύ διαβασμένος). Για όσους δεν ξέρουν είναι μάνατζερ του Δάντη, του οποίου κοπέλα είναι η Ασημίνα… Υ.Γ: Ο νοών νοείτω».

Η απάντηση του Χρήστου Δάντη:

«Αγαπητέ συνομωσιολόγε, έχω να δηλώσω επειδή ακούω πολλές ασυναρτησίες όσον αφορά τη σχέση μου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Λάμπρος ουδέποτε υπήρξε manager μου, παρά μόνο του ανήκε κατά 1/3 η εταιρεία Spin Records – Digital Ray της οποίας την πλατφόρμα χρησιμοποίησα για κάποιες κυκλοφορίες μου απ΄το 2016 έως το 2019.

Οποιοδήποτε σενάριο λοιπόν, ανήκει στη φαντασία σου. Καταλαβαίνω πως είναι “λυπηρό” να ζεις με το φάντασμα μιας παλαιότερης συμμετοχής σου σε όποιο Survivor, αλλά λυπάμαι “φίλε” μου, δεν είμαι εγώ το πρόβλημά σου. Να προσέχεις λοιπόν για όποια διατύπωσή σου αφορά στο πρόσωπό μου στο μέλλον.

Θέλεις να μιλήσουμε για τραγούδια; Για Gibson ή Fender κιθάρες; Για το Jass Bass μου; Εδώ είμαι. Που είσαι και “νοών”».

H απάντηση του Χρήστου Δάντη στον Κώστα Αναγνωστόπουλο για το Survivor και την Ασημίνα

Πόσο καιρό είναι μαζί Ασημίνα - Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου φημολογείται πως είναι μαζί από το καλοκαίρι. Μπορεί να έχουν 33 χρόνια διαφορά, μιας και η Ασημίνα είναι 22 ετών ενώ ο τραγουδιστής 55, ωστόσο δεν φαίνεται να τους πτοεί.