Μετά το GNTM έφυγε από Ελλάδα και κάνει καριέρα στην Κίνα - Βγάζει χρήματα που ονειρεύονται όλα τα μοντέλα

Και όμως δεν πάει το μυαλό σας για ποια μιλάμε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά το GNTM έφυγε από Ελλάδα και κάνει καριέρα στην Κίνα - Βγάζει χρήματα που ονειρεύονται όλα τα μοντέλα

Ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του GNTM και μπορεί να μην έφτασε στον τελικό, ωστόσο, με το που βγήκε από το παιχνίδι ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του μοντελινγκ. Πλέον όμως δεν εργάζεται στην Ελλάδα, αλλά στην Κίνα.

Αυτό το μοντέλο του GNTM είναι στην Κίνα

Ο λόγος για την Μαριαγάπη Ξυπολιά, η οποία τους τελευταίους πέντε μήνες εργάζεται ως μοντέλο στην Κίνα και κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα. Σύμφωνα, μάλιστα με την μαμά της πληρώνεται πολύ καλά. Να σημειωθεί επίσης πως δεν έχει χωρίσει με τον σύντροφό της Αιμιλιάνο.

Η κ. Κατερίνα Βελούδου παραχώρησε συνέντευξη κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή και μίλησε για τη ζωή της κόρης της.

«Φυσικά και μου λείπει η Μαριαγάπη, η οποία δουλεύει σαν μοντέλο εδώ και πέντε μήνες στην Κίνα. Είναι άγνωστο το πότε θα έρθει γιατί έχει χτίσει μια υπέροχη καριέρα. Είναι μεταξύ δύο πόλεων, έχει δύο σπίτια δηλαδή και κάθε μέρα είναι σε κίνηση».

«Δεν είναι εύκολη η επικοινωνία γιατί έχουμε και επτά ώρες διαφορά. Κερδίζει βέβαια αρκετά χρήματα, δεν θα πήγαινε αλλιώς στην Κίνα αν δεν έβγαζε τα χρήματα που ονειρεύονται όλα τα μοντέλα».

«Για μένα είναι τιμή που η Μαριαγάπη βρίσκεται εκεί γιατί εγώ ως μοντέλο δεν μου έτυχε ποτέ μια πρόταση για να έχω ένα τέτοιο ταξίδι» συμπλήρωσε, μέσα σε όλα, η Κατερίνα Βελούδου.

Σαρώνει στην πασαρέλα της Dolce & Gabbana ο σύντροφος της, Αιμιλιάνο Μάρκου

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου μπορεί να μην αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του GNTM καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει αλλά όπως φαίνεται τίποτα δεν τον κράτησε ώστε να μην επιτύχει και στην έξω ζωή.

Πλέον το μοντέλο έχει δείξει σε όλους πως ότι βάλει στόχο μπορεί άνετα να το καταφέρει. Ο ίδιος αναγκάστηκε να αποχωριστεί το φυσικό χρώμα των μαλλιών του μιας και πήρε μέρος στο show της Dolce & Gabbana Alta Moda Show στη Βενετία.

Από την πρώτη στιγμή η Μαριαγάπη Ξυπολιά έχει σταθεί βράχος στον αγαπημένο της καθώς και οι δυο γνωρίστηκαν μέσα από το ριάλιτι μοντέλων. Από τότε, οι δυο τους είναι μαζί σε σχέση και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.