Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου: Στιγμές ευτυχίας για το πρώην ζευγάρι του GNTM

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου: Στιγμές ευτυχίας για το πρώην ζευγάρι του GNTM

Την Μαριαγάπη Ξυπολιά και τον Αιμιλιάνο Μάρκου τους γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM». Από την πρώτη στιγμή και οι δυο αγαπήθηκαν από τον κόσμο όχι μόνο επειδή ξεχώρισαν αλλά και γιατί η σχέση τους εξελίχθηκε πολύ όμορφα.

Πλέον τα δυο μοντέλα και μετά από το τέλος του ριάλιτι έχουν βρει ήδη την επαγγελματική τους πορεία στο μόντελινγκ ενώ και οι δυο στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε τους βήμα.

Το αγαπημένο ζευγάρι με αφορμή την επέτειό τους, αφού έκλεισαν ένα χρόνο σχέσης, και οι δυο προχώρησαν σε δυο άκρως τρυφερές αναρτήσεις. Μάλιστα ο Αιμιλιάνο έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα να συναντήσω τη γυναίκα των ονείρων μου πριν από ένα χρόνο. Εκείνη η μέρα έκανε τη ζωή μου ακόμα καλύτερη από ό, τι ήταν. Σ΄αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω».

Από την άλλη η Μαριαγάπη έγραψε: «Aυτός ο χρόνος ήταν σαν ευλογία αλλά η ευλογημένη είμαι εγώ. Μακάρι να δημιουργήσουμε κι άλλες όμορφες αναμνήσεις. Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω. Ήταν οι πιο όμορφες 365 μέρες της ζωής μου».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις Αιμιλιάνου και Μαριαγάπης

«Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί»

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως είναι η σχέση του με τη σύντροφο του και πρώην συμπαίκτρια του, Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Το μοντέλο, επίσης, έκανε γνωστό πως πως ετοιμάζει βαλίτσες για τα... ξένα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο στην Αυστρία.

«Υπέγραψα με ένα από τα top πρακτορεία της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου χαρά το να κάνω κάτι τέτοιο και ουσιαστικά να διευρύνω τους ορίζοντές μου εκτός Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Σαν άνθρωπος μεριμνώ για το μέλλον. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, για αυτό και κάνω τις οικονομίες μου» δήλωσε ο Αιμιλιάνο Μάρκου. . Άρα λέτε να μην ισχύει πως θα τους δούμε στο νέο ριάλιτι του ALPHA;

Για τις φήμες ότι η σχέση του με την Μαριαγάπη δεν είναι αληθινή, απάντησε: «Που ακούστηκε αυτό; Με την Μαριαγάπη έχουμε μια πολύ αληθινή σχέση και νομίζω πως οι πράξεις μας αποδεικνύουν ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε ακόμα μαζί. Μου έχει μαγειρέψει και με περιμένει να φάμε. Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί. Με το που έρθει σπίτι η Μαριαγάπη, η μάνα μου βλέπεις είναι τόσο χαρούμενη. Είναι πολύ χαρούμενη για μένα. Αγαπώ την εκδοχή του Αιμίλιου που μου βγάζει η Μαριαγάπη. Μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί της. Λίγο πιο τρυφερό, πιο γοητευτικό, πιο cool, ξεχνιέμαι. Το κορίτσι το έχω πάρει, αν εννοείς ότι θα της ζητήσω το χέρι της είναι λίγο νωρίς ακόμη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους».