Από το Survivor 4 σε ρόλο παρουσιαστή στο Mega

Aναλαμβάνει το backstage του μουσικού σόου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από το Survivor 4 σε ρόλο παρουσιαστή στο Mega

Το Xfactor επιστρέφει μετά από καιρό μέσα από την συχνότητα του MEGA και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα. Στην θέση των κριτών έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές μέρες πως θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο Μιχάλης Κουινέλης, η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας.

Στο backstage δεν θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εξαιτίας του ντόρου που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, αλλά η Κατερίνα Λιόλιου.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 3/2 η εκπομπή «Mega Καλημέρα» ανακοίνωσε πως μαζί με την τραγουδίστρια στα backstage θα βρίσκεται και ο Ηλίας Μπόγδανος, οι οποίοι παραχώρησαν στην εκπομπή και μερικές δηλώσεις για το νέο τους αυτό βήμα.

Οι δηλώσεις Μπόγδανου - Λιόλιου για το Χ-Factor

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ - Αυτό είναι το έπαθλο του νικητή

Στο MEGA έρχεται το «X-Factor», το μουσικό talent show που αποτελεί παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, με μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, θεαματικές ερμηνείες, καταξιωμένους κριτές αλλά και χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σπάει το φράγμα των 100.000 ευρώ (διαβάστε εδώ και την επίσημη αναοίνωση του σταθμού).

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο πρώτος νικητής του «X Factor» θα κερδίσει το υψηλότατο χρηματικό έπαθλο που αγγίζει τα 150.000 ευρώ ενώ θα υπογράψει κι ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο και για τον δεύτερο νικητή, το οποίο ανέρχεται στα 50.000 ευρώ!