Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αλήθεια για την αισθητική επέμβαση που έκανε πριν μπει στο Survivor 4

Χωρίς κανένα κόμπλεξ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αλήθεια για την αισθητική επέμβαση που έκανε πριν μπει στο Survivor 4

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (3/2) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αισθητική παρέμβαση που είχε αποφασίσει να κάνει λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Survivor 4.

Όπως αποκάλυψε, είχε κάνει τατουάζ στα χείλη προκειμένου να φαίνονται πιο έντονα, κάτι το οποίο βέβαια είχε κυκλοφορήσει και λίγο αφού είχε μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Είχα κάνει ταττού στα χείλη μου για να φαίνονται βαμμένα. Εντάξει αυτό φεύγει σε έξι μήνες. Περίγραμμα και χρώμα είχα βάλει», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αποκάλυψε πρώτη φορά το ποσό που έπαιρνε στο Survivor - «Η αμοιβή μας ήταν...»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία, μαζί με πρώην συμπαίκτρια της, έκαναν γυμναστική με μαγιό στα χιόνια, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Status» και τον Κωνσταντίνο Καμέα και μίλησε για όλους και για όλα. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Σάκης Κατσούλης και, ακόμα, αποκάλυψε την αμοιβή των μαχητών στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Σάκης είχε τη λάμψη του. Ο κόσμος τον ξεχώρισε και κέρδισε το Survivor. Οι φετινοί παίκτες έχουν αντιγράψει χαρακτήρες και συμπεριφορές του περσινού παιχνιδιού. Η αμοιβή μας ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ήταν πολύ λίγα γι’ αυτά που περάσαμε.

Εγώ ακόμα δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα λεφτά. Τα συμβόλαια των διασήμων διαφέρουν, άλλα υπογράφει ο ένας και άλλα ο άλλος. Στους μαχητές όμως, είναι ίδια τα λεφτά», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πρόσθεσε για την επανασύνδεση της με τον Σάκη:

«Την ίδια μέρα που χώρισα με τον Σάκη δήλωσα συμμετοχή στο Survivor. Όταν είδα τον Σάκη και τη Χριστίνα, είπα “ήρθαν να παίξουν με την ψυχολογία μου”. Στη ζωή μου δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες, αλλά το Survivor με έκανε να τα ξαναβρώ με τον Σάκη».