Survivor 4: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει κάνει τατουάζ χειλιών

Βίντεο ντοκουμέντο από τον αισθητικό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει κάνει τατουάζ χειλιών

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor 4 και όχι άδικα αφού η είσοδος του πρώην της, Σάκη Κατσούλη κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Αυτό που ωστόσο δε γνωρίζαμε μέχρι στιγμής είναι ότι πριν μπει στο παιχνίδι έκανε μία μικρή αισθητική επέμβαση. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, οι παίκτριες δεν είναι βαμμένες στο παιχνίδι και έτσι, για να φαίνεται πιο ελκυστική στην κάμερα, η Μαριαλένα πριν μπει στο Survivor 4, έκανε τατουάζ χειλιών.

Μαριαλένα Survivor πλαστικές

Έτσι, μπορεί αρκετές φορές να την δείτε να μιλάει στην κάμερα και τα χείλη της να φαίνονται λίγο πιο έντονα. Η Soula Glamorous μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο από τη στιγμή που κάνει το τατουάζ στον αισθητικό της.

Το τατουάζ χειλιών που έκανε η Μαριαλένα πριν μπει στο Survivor 4

Οι αναρτήσεις της μητέρας της Μαριαλένας για τον Γιώργο Λιβάνη

Ένας κακός χαμός επικρατεί από το πρωί της Τρίτης γύρω από το όνομα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, της παίκτριας του Survivor. Η εκπομπή Πρωινό ανέφερε με ρεπορτάζ της πως η μητέρα της Μαριαλένας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της καθώς είναι έξαλλη με το όσα βλέπει να συμβαίνουν με τον Σάκη Κατσούλη.

Λίγο αργότερο, ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε βγήκε να ακυρώσει τις πληροφορίες αυτές λέγοντας πως τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει.

Το Youweekly.gr έκανε την δική του έρευνα και μπορεί να μην μάθαμε (ακόμα) τι ακριβώς ισχύει και τι όχι - εντάξει δεν μπορούμε να τα ξέρουμε κιόλα σε αυτή την ζωή - αλλά στο προφίλ της μητέρας της Μαριαλένας στο Facebook, κυρίας Γεωργίας, βρήκαμε πολλές αναρτήσεις που εμπεριέχουν το όνομα του Γιώργου Λιβάνη. Μια μεγάλη συμπάθεια υπάρχει εδώ...

Μάλιστα, η μητέρα της Μαριαλένας έχει δημοσιεύσει εκτός από τραγούδια του και αποσπάσματα από πριν λίγο καιρό που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και αποκάλυψε μάλιστα πως δεν είναι ακριβώς σε σχέση με την Μαριαλένα.

Survivor μητέρα ΜΑριαλένας

Survivor μητέρα ΜΑριαλένας Γιώργος Λιβάνης

Survivor μητέρα ΜΑριαλένας ΣΚΑΙ

Survivor μητέρα ΜΑριαλένας Γεωργία Χαραλαμποπούλου