"Τον χτύπησα και πήγα αμέσως στην αστυνομία" - Η αποκάλυψη της Σαμπρίνας

"Στο πρώτο δικαστήριο δικαιώθηκα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Άλλη μια καταγγελία στο φως της δημοσιότητας. Σε δηλώσεις της στο Πρωινό του Αντ1, η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα αποκάλυψε πως έχει πέσει και εκείνη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!

Το πρωί της Πέμπτης 3/02 η λαμπερή Σαμπρίνα, που ουκ ολίγα έχει περάσει και αυτή στη ζωή της σύμφωνα με τα λεγόμενα της, αποκάλυψε πως και εκείνη παλαιότερα ενώ ήταν στο σολάριουμ αντιλήφθηκε πως κάποιος είχε αφήσει το κινητό με σκοπό να την καταγράψει! Η τραγουδίστρια πήρε το κινητό και αφού τον βρήκε και τον χτύπησε, πήγε στην αστυνομία.

Τι καταγγέλει η Σαμπρίνα

«Παντού σε όλους τους χώρους υπάρχουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που κάποιος δεν το ήθελε και υπάρχουν και περιστατικά που έχουν επωφεληθεί από αυτή την παρενόχληση. Ο κάθε άνθρωπος είναι αναλόγως πώς θα αντιδράσει την στιγμή. Εννοώ ότι όταν σε ενοχλεί κάποιος, σταματάς, φεύγεις»

«Εμένα μου συνέβη ένα περιστατικό. Ήμουν στο σολάριουμ και είδα ότι κάποιος είχε αφήσει ένα κινητό. Βγήκα από το σολάριουμ, πήρα το κινητό, τον χτύπησα και πήγα αμέσως στην αστυνομία»

Σαμπρίνα: «Ο γιος μου επέλεξε να...»

Η Σαμπρίνα, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», για όλους και για όλα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που πρόσφατα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αναφέρθηκε στις συμβουλές των εταιρειών στα πρώτα της ξεκινήματα στον χώρο, την εξωτερική της εμφάνιση, την ροκ μπάντα που δημιούργησε στην περίοδο της καραντίνας, καθώς και στην απόφαση του γιού της να μείνει με τον πατέρα του.

Η Σαμπρίνα είπε χαρακτηριστικά για τις συμβουλές που της έδινα οι δισκογραφικές εταιρείες: «Οι εταιρίες μου έλεγαν να γίνω Μπάρμπι ξανθιά. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι έτσι ακριβώς. Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ, είμαι πολύ χαλαρή και ροκ».

«Έχει τύχει να με δυσκολέψουν με τη συμπεριφορά τους. Δεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά αυτό το υποσχετικό του αν γνωριστούμε καλύτερα… Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκμεταλλευτεί αυτές τις ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση χωρίς να το θέλουν, υπάρχουν κι άλλες που το έχουν χρησιμοποιήσει», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας:

«Παλαιότερα πάθαινα κρίσεις πανικού και συμβουλευόμουν ένα ψυχίατρο, γύρω στα 24 – 25. Ήταν μία δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Με κυνήγησαν πολύ οι παπαράτσι, τώρα με το Instagram τα βγάζει ο καθένας μόνος του. Υπήρχε συμβουλή των εταιριών να κάνεις ένα ντουέτο και να βγουν φήμες».

Για την σχέση της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, η Σαμπρίνα δήλωσε: «Με έναν άνθρωποι που με έχει βάλει στο χώρο, μου έχει δείξει και μου έχει μάθει πράγματα, δεν γίνεται να μην έχουμε καλή σχέση».

Τέλος, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την απόφαση του γιού της να μείνει με τον πατέρα του: «Η μαμά θέλει να είναι καλά ο γιος και να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Είναι στον Βόλο με τον μπαμπά του. Ο γιος μου επέλεξε να είναι με τον μπαμπά του, γιατί ήθελε να ασχοληθεί και με το μπάσκετ».