Συγκλονίζει η Σαμπρίνα: «Έχω δει φρικιαστικές στιγμές στα 6 μου»

Οι δύσκολες εμπειρίες από τα παιδικά της χρόνια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Σαμπρίνα: «Έχω δει φρικιαστικές στιγμές στα 6 μου»

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε, η αγαπημένη τραγουδίστρια Σαμπρίνα, συγκλονίζει με τα λόγια της για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τις φρικιαστικές στιγμές που χρειάστηκε να βιώσει, όταν ήταν μόλις 6 χρονών στην Αφρική.

Μπορεί η αγαπημένη τραγουδίστρια να μην εμφανίζεται πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο οι δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό "Λοιπόν", ήταν απλά σοκαριστικές.

Η ίδια, μίλησε για την παιδική της ηλικία και για τις εμπειρίες που την στιγμάτισαν, με σκοπό να εξηγήσει πως πλέον τίποτα δεν την τρομάζει, πόσο μάλλον η καραντίνα που κράτησε μόλις 2-3 μήνες.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Σαμπρίνα είχε πέσει θύμα ληστείας. Δείτε εδώ τις πρώτες σοκαριστικές της δηλώσεις.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις της Σαμπρίνας για τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε

Τι δεν θα ήθελες να συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή σου;

Είχα δύσκολες εμπειρίες στα παιδικά μου χρόνια στην Αφρική, στη Ζιμπάμπουε, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχω ζήσει δύσκολες εποχές με τον πόλεμο που γινόταν εκεί. “Έχασα” ανθρώπους και μέσα σ’ αυτούς ήταν και μία συμμαθήτρια μου, που τη σκότωσαν μαζί με την οικογένεια της. Έχω δει φρικιαστικές σκηνές στην ηλικία των 6. Ήταν σκληρά τα παιδικά μου χρόνια.

Σαμπρίνα Αφρική

Σκότωσαν τη συμμαθήτρια σου μπροστά στα μάτια σου;

Όχι, είχαμε κερδίσει ένα βραβείο και περίμενα να έρθει για να παίξουμε πιάνο μπροστά στο δήμαρχο και δεν ήρθε… Η μαμά μου τότε δεν μου το είπε, για να μην τρομάξω, το έμαθα στο σχολείο. Μπροστά στα μάτια μου είδα τη δολοφονία γυναίκας, την είδα διαλυμένη, τεμαχισμένη… Τότε έπαθα κρίση πανικού, σταμάτησα ν’ αναπνέω… Τότε, στη Ζιμπάμπουε γινόταν πόλεμος… Είχα κι όμορφες στιγμές αλλά και τραγικές αναμνήσεις.

Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να το ξαναζήσω. Όλα τα άλλα τα αντέχουμε, αλλά όχι πόλεμο, θάνατο και φρίκη. Η καραντίνα, που κράτησε 2-3 μήνες, ήταν το λιγότερο.