Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα...»

Ναι, το είπε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα...»

Μία αναπάντεχη συνέντευξη παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στην εκπομπή Super Κατερίνα, την ώρα μάλιστα που έκαναν πεντικιούρ. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός μίλησε για τον αρραβώνα του με την αγαπημένη του ενώ αποκάλυψε και πώς αισθάνθηκε την πρώτη φορά που έκανε έρωτα μαζί της.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χωρίς καμία ντροπή αποκάλυψε πως έβαλε τα κλάματα καθώς ήταν πολύ έντονη και όμορφη στιγμή, ενώ πριν από λίγο καιρό μας έδειξε και το εντυπωσιακό προσκλητήριο για του αρραβώνες του.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Ιλάειρα Ζήση

«Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου.

Από ότι μαθαίνω από τα πεθερικά μου, στον αρραβώνα στον Άγιο Κωνσταντίνο ετοιμάζουν πολλά και διάφορα. Εμένα πάντως μου είπαν να πάω χωρίς κοσμήματα, γιατί ξέρετε ότι φοράω. Ακούω και για κάτι αρνιά που θα ψηθούν σε όλη την πλατεία του χωριού», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Topless στην παραλία η σύντροφος του Μαυρίκιου Μαυρικίου - Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι ηθοποιός, μουσικός, θεατρικός παραγωγός και συγγραφέας. Τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας αφού βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Ιλάειρα Ζήση και το βροντοφωνάζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί!

Η Ιλάειρα είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων που αποφάσισε να αρραβωνιαστεί τον Μαυρίκιου. Στις εμφανίσεις της πάντα είναι πολύ κομψά ντυμένη. Με μια βόλτα που κάναμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εντοπίσαμε ίσως την πιο τολμηρή φωτογραφία που έχει ανεβάσει ποτέ.

Με μια φίλη της ποζάρει στην παραλία, topless!

Ιλάειρα Ζήση