Ξέσπασε στην κάμερα του Super Κατερίνα ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - «Αυτό είναι ανήθικο»

Το σχόλιό του με αφορμή την ερώτηση για το παιδάκι που περιμένει η σύντροφός του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε στην κάμερα του Super Κατερίνα ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - «Αυτό είναι ανήθικο»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα λοιπόν τον πλησίασε προκειμένου να κάνει ένα σχόλιο για το ευχάριστο αυτό γεγονός, ωστόσο εκείνος θέλησε να μιλήσει για τις τεράστιες αδικίες που υπάρχουν στα ζητήματα των αδειών των εγκύων.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες γυναίκες όσον αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης, στον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για ποιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας.

Γιατί είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα. Ως εδώ. Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξετε. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Πυρπασόπουλο

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος (γενν. 14 Ιουλίου 1974) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής.

Γεννήθηκε το 1974 στην Αυστραλία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία δύο ετών. Είναι εγγονός της εξ αγχιστείας αδελφής της Μαρίκας Νέζερ (εγγονή του Βαυαρού αξιωματικού της Οθωνικής Αυλής Χριστόφορου Νέζερ), την οποία έζησε ως γιαγιά του. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λονδίνου.

Ξεκίνησε από την εφηβική του ηλικία να παίζει στην τηλεόραση και από τότε έχει πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ το 2012 διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.