«Όσο με έπαιζε ο Μουτσινάς έκανε νούμερα, τώρα…»

«Ξαφνικά έχει μείνει με ένα, δύο, τρία κόνσεπτ και τα νούμερα πέφτουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όσο με έπαιζε ο Μουτσινάς έκανε νούμερα, τώρα…»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (3/2) ο Αλέξανδρος Πετρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τώρα που δεν παίζει αποσπάσματα από την εκπομπή του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί ενώ αποκάλυψε πως θέλει να αναλάβει τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ.

Τα σχόλια του Αλέξανδρου Πετρίδη για τον Νίκο Μουτσινά

«Δεν εμφανίζομαι στις τηλεοπτικές εκπομπές και δεν κάνουν νούμερα. Εμφανίζομαι, τσιμπάνε τα νούμερα. Όταν ο Νίκος Μουτσινάς, είτε στην πρώτη είτε στην δεύτερη είτε στην τρίτη εκπομπή, είχε πέντε βίντεο και τα τρία ήταν με τον Πετρίδη και έφερνε τριανταπεντάρια. Ξαφνικά έχει μείνει με ένα, δύο, τρία κόνσεπτ και τα νούμερα πέφτουν.

Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και στα πρώτα μου βήματα σαν τραγουδιστής, όταν ξαφνικά είδα σε ένα βράδυ να κατεβαίνω από την αφίσα γιατί δεν ενέδωσα σε μια παιχνιδιάρικη πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πετρίδης.

«Η μεγαλύτερη αντίσταση στο Survivor είναι ο Νίκος Μουτσινάς»

Το πρωί της Πέμπτης (3/2) στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για τον νέο κύκλο του Survivor και για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής τόνισε πως πρόκειται για τον άνθρωπο που καταφέρνει να αντισταθεί στο Survivor παρόλο που βρίσκεται στο δικό του κανάλι. Αφορμή στάθηκε η στάση του Νίκου Μουτσινά στο θέμα του Βαλάντη (Δείτε εδώ τι έγινε μεταξύ τους).

«Καταθέτει γραφή. Αυτό που κάνει κάθε μέρα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η μεγαλύτερη αντίσταση στο Survivor είναι ο Νίκος Μουτσινάς στο ίδιο του το “σπίτι”. Εγώ του στέλνω είναι μπράβο, είναι μοναδικό ταλέντο» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.