Ξεσπά η Τζένη Διαγούπη: "Κουράστηκα πια να με ρωτάνε...γι'αυτό δεν μπορώ να κάνω παιδί"

"Το έμαθα όταν ήμουν 33 χρονών"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπά η Τζένη Διαγούπη:

Τη σιωπή της έσπασε, η αγαπητή στο κοινό Τζένη Διαγούπη στο "Ποιος είναι Πρωινιάτικα". Την υπερταλαντούχα ηθοποιός την οποία έχουμε γνωρίσει από πολλές τηλεοπτικές σειρές, πλέον απολαμβάνουμε να βλέπουμε στον "Χαιρέτα μου τον πλάτανο".

Στην συνέντευξη της, το πρωί της Πέμπτης 03/02, στο Open,μίλησε με απόλυτη ειλικρείνια, και με κάποιο ελαφρύ παράπονο και αγανάκτηση, για όσους την ρωτάνε γιατί δεν έκανε παιδί, για τα κιλά της, αλλά και για το ρόλο της στη σειρά στην καθημερινή σειρά.

Γιατί τελικά η Τζένη Διαγούπη δεν έκανε παιδί;

«Είναι ένα προσωπικό ζήτημα ότι δεν έχω κάνει παιδί, αλλά το είχα συνειδητοποιήσει από πολύ μικρή. Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Μικρή ήμουν στα 33, δεν ήμουν και πολύ μεγάλη. Αυτό είναι μια αλήθεια η οποία έγινε, βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε παρακάτω.

Το διαχειρίστηκα πάρα πολύ καλά γιατί είχα και στήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου. Κάποιες φορές αισθάνομαι σαν να μην το έχω ζήσει αυτό, σαν να μην έχει συμβεί»

«Το είπα γιατί κουράστηκα πια. Είμαι 47 χρονών και σε ρωτάει ο άλλος «γιατί δεν έχεις κάνει παιδί;». Οι απαντήσεις είναι ή γιατί δεν μπορώ ή γιατί δεν θέλω ή γιατί δεν ξέρω τι να πω άλλο. Βαρέθηκα να με ρωτάνε συνέχεια»

Γιαυτό δεν παντρέυτηκε ποτέ η Τζένη Διαγούπη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (18/11/21) η Τζένη Διαγούπη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ζωή της αλλά και στα τρια θεατρικά που είχαν γράψει μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

«Έχω μια άποψη για τις συνεργασίες ότι ένα πράγμα όταν το κάνεις με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το ίδιο. Έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παραστάσεις, αλλάζουμε σκέψη, αλλάζουμε και παρέα. Μπορεί να κουράστηκε αυτή η κατάσταση και να μην είχε να δώσει κάτι άλλο.

Δεν έτυχε να μου κάνουν ποτέ πρόταση γάμου. Και εγώ όμως δεν ήθελα να παντρευτώ… Για μένα ευτυχία είναι μικρές στιγμές. Είναι όταν ξυπνάω το πρωί και λέω ‘σε ευχαριστώ Θεέ μου που ξημέρωσα και ξεκινάει μία νέα μέρα. Και εύχομαι να πάνε όλα καλά».