«Όταν πήγαμε να παντρευτούμε με τον Λάτσιο...» - Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το γάμο της πριν τον Παντζόπουλο

Το είπε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν πήγαμε να παντρευτούμε με τον Λάτσιο...» - Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το γάμο της πριν τον Παντζόπουλο

Μια σπάνια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο (δείτε σπάνιες φωτογραφίες από το μυστήριο) έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της σήμερα Πέμπτη 3/2 το πρωί. Η παρουσιάστρια είχε μια συζήτηση με τους συνεργάτες της σχετικά με το πόσο έχει προχωρήσει η κοινωνία μας σε θέματα ταμπού.

Με αφορμή λοιπόν κάτι που ειπώθηκε, η Ελένη ανέφερε πως στο γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, πριν μπουν στην εκκλησία τους ρώτησαν ποιο επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το γάμο της με τον Λάτσιο

«Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία είναι “τι επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά σας;”. Εγώ τότε δεν τα ήξερα και κοίταξα λίγο σαν χαζή. Σκεφτόμουν τότε “μήπως νομίζουν ότι αυτά δεν είναι δικά μας επίθετα;”. Δεν το έπιασα με τη μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα».

«Μας είπαν ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο σύζυγοι. Όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε για να μπούμε στην εκκλησία και τα υπογράψαμε. Τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τα ήξερα, ήμουν και μικρή. Τώρα πια δε μου κάνει εντύπωση» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Φτιάχνει ξανά την ζωή του ο Γιάννης Λάτσιος - 11 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Ελένη Μενεγάκη

Σπουδαίες εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στη ζωή του Γιάννη Λάτσιου, με 11 χρόνια να έχουν περάσει από το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη, αφού ο ίδιος μοιάζει έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο «βήμα» στην προσωπική του ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια, αν μπορούσαμε να πούμε για κάποιον εκ των δύο πως έχει... κερδίσει τον χωρισμό, αυτή είναι η ξανθιά παρουσιάστρια. Δεν φτάνει μόνο ο νέος γάμος-λαχείο με τον Ματέο Παντζόπουλο, αλλά έκανε και τέταρτο παιδί μαζί του, κάτι που έχει οδηγήσει τον νέο πρόεδρο του Open στο να ακολουθήσει τα χνάρια της.

Σύμφωνα με... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr