Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ευχάριστα νέα για τη νικήτρια του GNTM 4

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ευχάριστα νέα για τη νικήτρια του GNTM 4

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε νικήτρια του τέταρτου κύκλου του GNTM. Πριν από μερικές ώρες, το νεαρό μοντέλο, μαζί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο προκειμένου να λάβει τα δώρα της.

«Αναγνωρίζω τι γίνεται και δεν γίνεται, απλά σε μία κατάσταση έκστασης τους αγαπάς όλους. Αργότερα, ένας ένας περνούσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια αλλά δεν με ένοιαζε τόσο, αλλά δεν το είχα τόσο πολύ ανάγκη, όσο μία αγκαλιά από τον Ντίνο και την Άννα. Δεν μιλήσαμε ποτέ με τον Θάνο και τον Στυλιανό. Ο Κωνσταντίνος μου είπε συγχαρητήρια», είχε πει η ίδια μετά την νίκη της στο παιχνίδι.

Ανάμεσα στα δώρα που θα έπαιρνε, η Κυβέλη πήρε και μερικά κοσμήματα από τον χορηγό του επιτυχημένου show και έτσι φωτογραφήθηκε στο κατάστημα μαζί με τον Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Φωτογραφίες από την παραλαβή των δώρων της Κυβέλης του GNTM

Κυβέλη Χατζηευστρατίου Ζενεβιέβ Μαζαρί
Κυβέλη Χατζηευστρατίου GNTM

Το βιογραφικό της νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλης Χατζηευστρατίου

Στο live, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels, όπως και συνεργασία με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London, ήταν η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Το φετινό Greece’s Next Top Model είναι 19 ετών και έχει μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει τη ζωή στο νησί και να έρθει στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της, να γίνει μοντέλο. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της.

Ως άνθρωπος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

Στα 16 της, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε ο χώρος του modelling.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου το βιογραφικό της νικήτριας του GNTM 4