Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε την αρρώστια...» - Άγριο ξέσπασμα κατά του Βαλάντη

«Θύμωσα τόσο πολύ που έπιασα τον εαυτό μου να μην μπορώ να σταματήσω να κλαίω»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε την αρρώστια...» - Άγριο ξέσπασμα κατά του Βαλάντη
News 03.02.2022 16:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και την Δέσποινα Καμπούρη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 3/2 ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και στη λεκτική επίθεση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor 5.

Η αναφορά του Αλμπάνη στον Βαλάντη

«Έτυχε να είμαι στο σπίτι και να παίζει το Survivor. Κάποια στιγμή είδα την κοπέλα στην οποία αναφερόταν ο εν λόγω κύριος να κλαίει με αναφιλητά. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και όταν κατάλαβα θύμωσα τόσο πολύ που έπιασα τον εαυτό μου να μην μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Ο τρόπος που της μίλησε ήταν ταπεινωτικός.

Ήθελε να της πει κάτι άλλο και χρησιμοποίησε το θέμα της αρρώστιας της. Πρέπει να είναι σαφές στον κόσμο. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε την αρρώστια για να ξεφτιλίσουμε και να ταπεινώσουμε κανέναν. Αυτό πρέπει να τελειώσει», ανέφερε ο ηθοποιός.

Οι αναρτήσεις του για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Βαλάντη

Μέσα από δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να δείξει την υποστήριξή του προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά τη λεκτική επίθεση που της έκανε ο Βαλάντης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμπαικτών τους και όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο Βαλάντης είπε κάτι για την περιπέτεια που πέρασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον καρκίνο. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος επίσης πέρασε μία αντίστοιχη περιπέτεια, στάθηκε στο πλευρό της και «άδειασε» τον τραγουδιστή.

«Έπεσε, σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε. Αυτό κανένας δε θα της το στερήσει. Ηλίθιε. #μετηνευρυδίκη», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις του ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αντίνοος Αλμπάνης κατά Βαλάντη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγνώριστος ο Αντίνοος Αλμπάνης - Ξύρισε τα μούσια του και φαίνεται 10 χρόνια μικρότερος

Αντίνοος Αλμπάνης: "Αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν" - Η εξομολόγηση για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Share