The Bachelor 2: Ποια πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει όλα τα τριαντάφυλλα που πήρε από τον Αλέξη Παππά;

Η ανάρτηση όλο νόημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2:  Ποια πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει όλα τα τριαντάφυλλα που πήρε από τον Αλέξη Παππά;

Το The Bachelor 2 αναμφίβολα είχε πολλές ανατροπές αλλά και εκπλήξεις καθώς υπήρξαν αρκετά κορίτσια τα οποία μας "κέντρισαν" για τα καλά το ενδιαφέρον λόγω του εκρηκτικού τους χαρακτήρα.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να διάλεξε την Αθηνά New York ως την αγαπημένη του αφού του "έκλεψε" για τα καλά την καρδιά ωστόσο φαίνεται πως μέσα στο παιχνίδι υπήρξαν κι άλλες κοπέλες οι οποίες δεν δίστασαν να ζήσουν τον έρωτα με τον Bachelor.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλα η οποία είναι αρκετά ενεργή πλέον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει κρατήσει όλα τα τριαντάφυλλα που της έδωσε ο ηθοποιός όσο ήταν στη βίλα.

Η αποκάλυψη της Ιζαμπέλας για το The Bachelor 2

«Το κάθε τριαντάφυλλο έχει τόσο μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα που δεν γινόταν να μην τα κρατήσω…»

Η Ιζαμπέλα "έσπασε" την σιωπή της - Η απάντηση για τα χρήματα που πήραν στο The Bachelor

Το The Bachelor 2 έχει ρίξει πια αυλαία, με τον Αλέξη Παππά να έχει διαλέξει ως εκλεκτή της καρδιάς του την Αθηνά New York, με τον ίδιο μάλιστα να βάζει τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν κιόλας χωρίσει.

Οι επόμενες κοπέλες, ωστόσο, συνεχίζουν κανονικά την ζωή τους και φαίνεται πια να μην τους καίγεται καρφάκι για τον Αλέξη, με πρώτη πρώτη την Ιζαμπέλα, η οποία έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό, με την αποχώρησή της από την βίλα να ήταν άκρως θεαματική!

Η ίδια, μετά την επιστροφή της στην καθημερινότητά της, είναι αρκετά ενεργή στα social media και κάνει συχνές αναφορές στο The Bachelor. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, πραγματοποιήσε κι ένα Q&A στο instagram, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μια από αυτές λοιπόν αφορούσε τα πόσα χρήματα έλαβαν οι παίκτριες κατά την διάρκεια του ριάλιτι, με την ίδια να απαντά: «Αυτή η ερώτηση είναι απλά τραγική! Σε ρωτάω εγώ πόσα παίρνεις στην δουλειά σου; Το αν πληρωνόμασταν ή όχι είναι κάτι προσωπικό και δεν αφορά κανέναν!».

Η απάντηση της Ιζαμπέλα για τα χρήματα που πήραν στο The Bachelor