Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η πρώτη σπαρακτική ανάρτησή της για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Πολύ δύσκολες ώρες για την αυωνεία μετά την απώλεια του φίλου της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η πρώτη σπαρακτική ανάρτησή της για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Σοκαρισμένο παραμένει το Πανελλήνιο και ιδιαίτερα ο καλλιτεχνικός κόσμος με τον ξαφνικά θάνατο του Πάνου Νάτση, που σκοτώθηκε ακαριαία με την μηχανή του, μετά από σύγκρουση με φορτηγό.

Ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του ήταν η επίσης ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία μια μέρα μετά την κηδεία του προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον αδικοχαμένο φίλο της.

Η πρώτη ανάρτηση της Ταβουλάρη για τον θάνατο του Νάτση

Συγκεκριμένα, η Αλέξανδρα Ταβουλάρη έκανε repost το βίντεο της Ντάνη Γιαννακοπούλου προσθέτοντας ένα λυπημένο emoji.

Η Ντάνη έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο της: «Φίλε μου αγαπημένε, συνοδοιπόρε στη τέχνη και στη ζωή μου, δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω, ούτε μπορώ να σου πω αντίο. Προτιμώ να σε σκέφτομαι κάπου χαμένο σε πολύωρα γύρισματα, κάπου να κυνηγάς το όνειρο σου.

Το όνειρο μας. Αυτή την αγνή δικαίωση της υποκριτικής μας τέχνης, όπως την οραματιζόμασταν ως παιδιά στο πρώτο έτος του τέχνης. Σ’ ευχαριστώ που γέμισες με τόσο φως, χαμόγελο και αγάπη τα τελευταία 12 χρόνια. Τώρα θα έλεγες “μη μασάς ρε Ντανακι, μη μασάς, προχωράμε”. Μασαω όμως ρε Πάνο.

Το βίντεο είναι από το 2019 με την αγαπημένη @alexandra_tavoulari. Μας είχαν βάλει να κάτσουμε χωριστά, είχα νευριάσει και είχα συνέχεια τα μάτια μου πάνω σου. Μάλλον δεν τα είχα αρκετά. Σε περιμένω στα όνειρα μου».

Η πρώτη ανάρτηση της Ταβουλάρη για τον θάνατο του Νάτση

«Η αγάπη δεν τελειώνει εδώ» - "Τσακίζει" κόκκαλα η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 τελέστηκε η κηδεία του ηθοποιού στο κοιμητήριο Σχιστού και συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρετήσαν για τελευταία φορά. Λίγες ώρες αργότερα, η σύντρόφος του, Διονυσία Γεωργιάδου, προχώρησε σε μια σπαραχτική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος….ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με εκανες να κλαίω ..ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ…θα σαγαπαω καθε μέρα και πιο πολυ ..η νουνιτα σου», έγραψε η σύντροφος του.