Θλίψη στην κηδεία του Πάνου Νάτση - Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να πει το τελευταίο "αντίο"

Θρήνος..

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θλίψη στην κηδεία του Πάνου Νάτση - Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να πει το τελευταίο

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 την τελευταία του πνοή άφησε ο Πάνος Νάτσης στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας μετά από την σύγκρουση που είχε με φορτηγό. Η είδηση συγκλόνισε τόσο τους συγγενείς του όσο και τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς σήμερα 2/2 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο κοιμητήριο Σχιστού.

Μάλιστα, ανάμεσά τους, ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης.

Το τελευταίο "αντίο" στον Πάνο Νάτση

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το δυστύχημα

Λίγες μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση, βγήκε στη δημοσιότητα το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο, ο θάνατος του ηθοποιού ήταν ακαριαίος.

Πλέον, αναμένεται η έκθεση του πραγματογνώμονα για το πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πάνος Νάτσης κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Κεραμεικού, ενώ το φορτηγό ερχόταν από την οδό Δεληγιώργη. Στη συμβολή των οδών έγινε η σφοδρότατη σύγκρουση. Σημειώνεται, ότι στην διασταύρωση υπάρχει πινακίδα Stop επί της οδού Κεραμεικού, όπου κινούνταν ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής εντόπισε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα του ηθοποιού. Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.