Ελίνα Παπίλα: «Πάρα πολύς κόσμος νόμιζε ότι ήμασταν με τον Γιώργο Καρτελιά ζευγάρι»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελίνα Παπίλα: «Πάρα πολύς κόσμος νόμιζε ότι ήμασταν με τον Γιώργο Καρτελιά ζευγάρι»

Το βράδυ της Τετάρτης 3/02 η Εβελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2night show». Οι δυο αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων για την πρωινή εκπομπή «Brekfast at Star» όπου ανέλαβαν να παρουσιάσουν ενώ από την άλλη μίλησαν και για το γεγονός πως πολλοί ακροατές τους στο ραδιόφωνο στο παρελθόν τους θεωρούσαν ζευγάρι.

Οι δηλώσεις Παπίλα - Καρτελιά

«Παρά πολύς κόσμος νόμιζε ότι ήμασταν ζευγάρι, ακροατές κυρίως. Μου έκανε εντύπωση που μας ρώταγαν ακροατές και τους απαντούσα για πλάκα "ναι". Γενικά κατάλαβα ότι δεν ακούνε όλοι 24ωρες το 24ωρο. Το project να προτείνουν νέα πρόσωπα είναι από μόνο του άξιο συγχαρητηρίων. Αν δεν πάει, δε μειώνει την αξία του ρίσκου

. Στην προκειμένη επειδή είμαστε καινούριοι και δεν γνωρίζουμε, εμπιστευόμαστε ένα κανάλι και μια παραγωγή που είναι πάρα πολύ υποστηρικτικοί μαζί μας…

Εγώ το απολαμβάνω πάρα πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος που λέμε την καλημέρα κι ότι βλέπω αυτά τα πρόσωπα. Υπάρχει μια ζωντάνια το πρωί. Από την πρώτη ημέρα μας είπαν ότι δεν θέλουμε να κοιτάτε τα νούμερα. Μας έλεγαν σιγά μην σας είπαν αυτό το πράγμα».

Άσχημος τσακωμός για Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτέλια - Τι συνέβη

Καλεσμένοι στην εκπομπή Dot βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (26/12) το πρωινό δίδυμο του Breakfast@Star, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά. Η πρώτη, μάλιστα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων για έναν τσακωμό που είχε με τον παρουσιαστή ο οποίος κράτησε δύο χρόνια.

Οι δυο τους την ίδια στιγμή αναφέρθηκαν στα νούμερα τηλεθέασης, στο πως έγινε η πρόταση από το κανάλι αλλά και στις δυσκολίες της νέας τους πραγματικότητας.

«Εμείς κάναμε πρωινό στο ραδιόφωνο. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο στον σταθμό και μας ζήτησαν. Μίλησε ο Γιώργος γιατί εγώ έλειπα και μετά μου είπε ότι θέλουν να κάνουμε ραντεβού. Εγώ είπα ότι δεν πάω. Μόλις είχα γεννήσει, δεν ήθελα. Μετά από δύο μέρες μας ξαναπήραν. Όταν πήγαμε, έγινε ξεκάθαρη η πρόταση. Στο γυρισμό πήραμε τον αδερφό του Γιώργου κι εγώ τον άντρα μου. Δεν μας πίστευε κανένας όταν τους το είπαμε.

Έπαθα μεγάλο πανικό περίπου 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα. Δεν ήθελα να το συζητάω καν ότι έχουμε εκπομπή. Στην πρεμιέρα ήμουν πιο χαλαρή. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου έχει καταλάβει τι κάνω, δεν της κάνει τρομερή εντύπωση. Στο ίδιο mood και ο μικρός μου γιο.

Στην πρεμιέρα δεν πήγε κανείς σχολείο, δεν πήγε κανείς δουλειά, για να με δουν. Το βράδυ ο γιος μου, μου λέει “μπαμπά σε είδα στην τηλεόραση, θα είσαι και αύριο; Θα έρθω μαζί”».

Για τα νούμερα τηλεθέασης: «Το κανάλι μας είπε να μην τα κοιτάμε. Ήταν από τις πρώτες συμβουλές και ότι δεν τους ενδιαφέρει να πάμε στο νούμερο ένα.

Έχω έρθει σε δύσκολη θέση στην εκπομπή. Κάθε βράδυ την βλέπω ξανά. Βλέπω και τον ανταγωνισμό. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα.

Οι δυο τους είχαν κάνει έναν μεγάλο τσακωμό, ο οποίος κράτησε δύο χρόνια: «Έχω φύγει από το ραδιόφωνο, έχω παραιτηθεί. Είχα πάει σε άλλο ραδιόφωνο και δούλευα και επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και τότε κάναμε μαζί το πρωινό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια, που ορκίστηκε από το Πανεπιστήμιο πριν μερικές μέρες.