"Λύγισε" η Βίκυ Σταυροπούλου με τα λόγια της κόρης της - «Είμαι πολύ περήφανη... Δε με άφησε ποτέ να...»

Η συνέντευξη και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Πέμπτης 4/02 η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» όπου η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια στο J2US ενώ από την άλλην "άνοιξε" την καρδιά της για την προσωπική της ζωή όπου δεν δίστασε να συγκινηθεί με την έκπληξη της κόρης της, Δανάης Μπάρκα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Σταυροπούλου στο Ενώπιος Ενωπίω

«Τα πράγματα στη ζωή μου ήρθαν λίγο αντίστροφα γιατί παντρεύτηκα πολύ νέα στα 23 μου γιατί έμεινα. Ο γάμος δε νομίζω ότι θα γινόταν τόσο νωρίς αν δεν είχα μείνει έγκυος. Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο πολύ καλό αλλά χωρίσαμε νωρίς… Εξακολουθώ όμως να έχω μαζί του μια πολύ καλή σχέση, τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ… Αφού χωρίσαμε αποφάσισα να πάω στη σχολή.

Με το που τελείωσα τη σχολή πήγα σε 2-3 οντισιόν και με έκοβαν παρότι είχα τελειώσει ως αριστούχος τη σχολή. Πίστευα ότι δεν κάνω γι΄αυτή τη δουλειά… Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο θέατρο δίπλα στην Φιλαρέτη Κομνηνού και την επόμενη χρονιά ήρθε το “Είσαι το ταίρι μου”. Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή.»

Λίγο αργότερα η κόρη της Δανάη Μπάρκα, εμφανίστηκε στην εκπομπή η οποία μίλησε με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για την μαμά της.

«Ως μαμά είναι το τρανό παράδειγμα ενός ανθρώπου που τα μπορεί όλα. Τα μπορείς όλα αν έχεις πίστη, αποθέματα αγάπης και στόχο να γίνεις καλός άνθρωπος. Η μαμά μου τα είχε όλα αυτά. Μπορεί να έκανε λάθη στο παρελθόν αλλά είναι λάθη που βοήθησαν και εκείνη και εμένα να βελτιωθεί η σχέση μας… ‘

Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά της, πρώτα ανθρώπινα και μετά επαγγελματικά. Δε με άφησε ποτέ να αισθανθώ ανασφάλεια… Σαν μαμά η ίδια θεωρεί ότι είναι πολύ χειρότερη αλλά είναι η καλύτερη.

Ποτέ δε μου έχει δώσει συμβουλή – συμβουλή για το τι να κάνω. Η συμβουλή της ήταν οι πράξεις της. Έβλεπα ότι το θέατρο είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα και ανασφαλές αλλά όταν έβλεπα πως έφευγε ο κόσμος από το θέατρο έλεγα ότι αυτό θα κάνω…

Έπαιξε ρόλο η αγάπη που έβλεπα να παίρνει από τον κόσμο στην απόφασή μου να γίνω ηθοποιός… Ήταν πολύ ωραία η εμπειρία όταν δουλέψαμε μαζί, στην αρχή προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα προσχήματα αλλά το διασκεδάσαμε και θα θέλαμε να το ξανακάνουμε…».

Ποιος είναι ο μπαμπάς της και πρώην σύζυγος της Βίκυς Σταυροπούλου, Νώντας

Όλοι γνωρίζουν πως η μητέρα της Δανάης Μπάρκα είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που ξέρουν τον πατέρα της! Στην περασμένη γιορτή του Πατέρα την Κυριακή 21 Ιουνίου γέμισε τα feed σε όλα τα social media που παρακολουθούμε με εικόνες πατεράδων και παιδιών.

Ασπρόμαυρες, έγχρωμες, από το τώρα ή από το παρελθόν, οι φωτογραφίες με τους μπαμπάδες μας είχαν την τιμητική τους. Οι διάσημοι αυτής της χώρας φυσικά δεν ξέφυγαν από τον κανόνα. Ανάμεσά τους η Δανάη Μπάρκα που μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, Νώντα.

Όσο κι αν η Δανάη Μπάρκα σου μοιάζει με τη Βίκυ Σταυροπούλου, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη Μπάρκα έχει καταπράσινα μάτια. Κι αν δεις τη φωτογραφία με τον δικό της Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Δείτε εδώ φωτογραφίες του.