Ανατροπή στη "Γη της Ελιάς" - Νέος έρωτας για τη Μυρτάλη!

Τέλος ο Στέφανος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή στη

Ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, εισβάλει στη Γη της Ελιάς και φέρνει τα πάνω κάτω! Πιο συγκεκριμένα είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, η οποία μόλις έχει χωρίσει από το Στέφανο, και είναι εμφανώς αγανακτισμένη με το γεγονός ότι ήταν ευγενικά..."μαμάκιας".

Ο γνωστός σεναριογράφος, πράγματι καταφέρνει κάθε φορά με δηλώσεις του να μας σοκάρει και να μας εκπλήσει, είτε για τη προσωπική του ζωή είτε για το τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν στη σειρά μπαίνει ο Στέφανος Μιχαήλ! Ο γοητευτικός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη που μπαίνει στη ζωή της Μυρτάλης και προβλέπεται να είναι ο νέος έρωτας της.

Ο Στέφανος Μιχαήλ μπαίνει στη 'Γη της Ελίας'

Ωστόσο δεν μένουμε μόνο σε αυτή την προσθήκη καθώς στη σειρά μπαίνει όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει και η
η Βαρβάρα Λάρμου θα υποδυθεί τη Εύα, τη γυναίκα που θα ερωτευτεί ο Στάθης απορρίπτοντας ξανά την Αρετή αλλά και ξεπερνώντας την Ιουλία. Οι δύο αυτές προσθήκες από ότι φαίνεται, δεν ευνοούν ιδιαίτερα το σπιτικό των Καπερνάρων..

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 6/2 στην Γη της Ελιάς

Ένα ασθενοφόρο παίρνει τη Βασιλική, η οποία υποφέρει από τους πόνους με τον Πότη να ακούει τη σειρήνα και ξεκινά «έρευνα» για να μάθει ποιον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Αλέξης έχει πλέον καταλάβει ότι η κατάσταση του όλο και χειροτερεύει, και παίρνει τηλέφωνο τον ψυχίατρό του για να του αλλάξει αγωγή.

Παράλληλα, Μαργαρίτα και Θεοδόσης ασχολούνται με το καινούριο τους σπίτι. Ο Ανέστης κάνει διάρρηξη σε ένα σπίτι με συναγερμό, όπου εμφανίζεται μπροστά του ο ιδιοκτήτης με όπλο στο χέρι. Η Ευτυχία, πιο ερωτευμένη από ποτέ, ζητά από τον Αποστόλη να φέρει κάποια ρούχα του στο σπίτι της. Η Άννα με τον Λεωνίδα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά και τους παίρνει ο ύπνος αγκαλιά. Την επόμενη ημέρα, ο Αποστόλης σχεδόν τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι. Ο Μάνος αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη. Ο Πότης μαθαίνει ότι το ασθενοφόρο πήγε στο νοσοκομείο τη Βασιλική και το λέει στον Στάθη.