Αγνώριστη η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power of love - "Πάνε" τα ξανθά μαλλιά της

Αυτή είναι η αλλαγή που "έκλεψε" τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power of love -

Μέσα από την συμμετοχή της στο Power of love γνωρίσαμε την Αθηνά Χρυσαντίδου η οποία είχε "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Δώρο Παναγίδη όπου λίγο αργότερα τους είδαμε να είναι και ζευγάρι ωστόσο δεν άργησαν να ανακοινώσουν μετά το τέλος του ριάλιτι πως πήραν χωριστούς δρόμους.

Η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της καθώς από το κατάξανθο χρώμα αποφάσισε για λίγο να αποκτήσει μαύρα μαλλιά με αφέλειες. Όπως ήταν λογικό τα likes έπεσαν "βροχή".

Η τολμηρή αλλαγή της Αθηνάς Χρυσαντίδου

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Χρυσαντίδου για την κακοποιητική σχέση που είχε

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (8/12) η Αθηνά Χρυσαντίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που βρέθηκε πριν λίγο καιρό θετική στον κορωνοϊό, μίλησε την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις. Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί.

Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα.

Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει», κατέληξε η Αθηνά.