Έγκυος η Αγάθη Ράντη - Ποιο το φύλο του μωρού;

Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η Αγάθη Ράντη - Ποιο το φύλο του μωρού;

Μπορεί πασίγνωστη παρουσιάστρια να επιθυμεί μια εγκυμοσύνη, ωστόσο αυτή τη φορά ο πελαργός χτύπησε την πόρτα γνωστής δημοσιογράφου! Η Αγάθη Ράντη, η ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα λίγους μήνες μετά την δίδυμη της, Βαλεντίνη! Μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση, η γνωστή δημοσιογράφος δημοσιοποίησε το γεγονός της εγκυμοσύνης της, αναφέροντας πως περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της και πως ανυπομονούν με το σύντροφο της να κρατήσουν αγκαλιά το μωρό τους. Το φύλο του μωρού προδίδει το μπλε μπαλόνι στην ανάρτηση της, επομένως περιμένουν αγοράκι.

Μοιράστηκε επίσης πως ο δρόμος τους δεν ήταν εύκολος για να αποκτήσουν μωράκι, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο και δίνοντας ελπίδα και σε όσα ζευγάρια προσπαθούν να φτιάξουν και εκείνοι οικογένεια, ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκε και τις λεπτομέρειες του δικού τους δρόμου μέχρι να μείνει έγκυος.

Η Αγάθη Ράντη αποκαλύπτει μέσα από την ανάρτηση της και συγκινεί

"Ένας επιστήμονας με εξαιρετική ομάδα στο ΑΚΕΣΩ @marinelalaka ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία!

Εσύ @mikekarozas τα ξέρεις όλα από το πρώτο δευτερόλεπτο είσαι ο άνθρωπος μου και στα δύσκολα που περασαμε!

Σε αυτή τη διαδρομή και στις δύσκολες στιγμές είχα πάντα κοντά μου το άλλο μου μισό @valentiniranti αλλά και τον άνθρωπο που με έφερε στη ζωη!

Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα γυναίκες και ζευγάρια με απίστευτη δύναμη που αξίζουν μόνο σεβασμό για την προσπάθεια τους!"

Η αναοίνωση της Αγαθής Ραντή

Βαλεντίνη Ράντη: Έγινε για πρώτη φορά μαμά

Μαμά για πρώτη φορά έγινε και η αδερφή της Αγάθης πριν λίγους μήνες, η Βαλεντίνη Ράντη, η οποία έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι.

Ένα μήνα πριν γεννήσει, η δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θάνο Φουντούκη και το ζευγάρι όπως είναι αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίες.

Η Βαλεντίνη φυσικά έσπευσε να μοιραστεί το ευτυχές αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιευόντας στο Facebook τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

“Η μπέμπα μας αποφάσισε πως θέλει να έρθει νωρίτερα στον κόσμο, για την ακρίβεια πολύ νωρίτερα. Όλα πήγαν καλά και ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό τον γιατρό μου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΑΒΒΟΥΡΑΣ και την ομάδα του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα ΔΙΑΣ 102-1 για την πολύτιμη βοήθεια τους “άνοιξαν το δρόμο” για το πιο όμορφο ταξίδι στη ζωή μας”.

Η μπέμπα μας αποφάσισε πως θέλει να έρθει νωρίτερα στον κόσμο, για την ακρίβεια πολύ νωρίτερα ❤️όλα πήγαν καλά και...

Posted by Valentini Ranti on Saturday, May 29, 2021