"Καπνός" έγινε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για το παιδί που περιμένει

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Έτσι, η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στο θέατρο «Μικρό Χορν» με αφορμή την παράσταση «Αξύριστα πηγούνια» όπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο όταν η δημοσιογράφος πήγε να τον ρωτήσει για το χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή του, ο γνωστός ηθοποιός… τους ευχαρίστησε και έγινε «καπνός» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Να είστε καλά».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου

Ξέσπασε στην κάμερα του Super Κατερίνα ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - «Αυτό είναι ανήθικο»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα λοιπόν τον πλησίασε προκειμένου να κάνει ένα σχόλιο για το ευχάριστο αυτό γεγονός, ωστόσο εκείνος θέλησε να μιλήσει για τις τεράστιες αδικίες που υπάρχουν στα ζητήματα των αδειών των εγκύων.

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες γυναίκες όσον αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης, στον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για ποιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας.

Γιατί είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα. Ως εδώ. Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξετε. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.