"Δεν έχω κάνει άλλη σχέση μετά το Λάμπρο! Δεν νομίζω ότι.." - Η αποκάλυψη της Έλενας Κώνστα για τον Κωνσταντάρα

"Δεν νομίζω να είμαστε φίλοι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στο Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 4/2, η Έλενα Κώνστα όπου και ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον πρώην σύντροφο της Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Η όμορφη δημοσιογράφος και πλέον παίκτης του Survivor είχαν μία μακροχρόνια σχέση η οποία παρότι έληξε και ο Λάμπρος έχει προχωρήσει παρακάτω, (δείτε εδώ την εντυπωσιακή σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα) τους έχει αφήσει ωραία συναισθήματα αι αναμνήσεις με την ίδια να δηλώνει πως αγαπιούνται πολύ ανεξαρτήτως του ότι ζουν πλέον χώρια.

Η Έλενα Κώνστα για τον πρώην της

"Εννοείται πως δεν είναι όλα ρόδινα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να έχουμε αυτή τη σχέση (που έχουμε τώρα). Ούτε κάτι φιλικό είναι. Δεν νομίζω ότι είμαστε φίλοι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε αγαπηθεί πάρα πολύ και συνεχίζουμε και αγαπιόμαστε.

Όταν ήταν μόνος του την Πρωτοχρονιά εννοείται ότι ήταν με την οικογένειά μου. Δεν θα τον άφηνα μόνο του.
Έχει μια κοπέλα έχω μάθει αλλά δεν θα φτάσουμε στο σημείο να τη γνωρίσω.

Θα πάρω σπίτι μου μία από τις γάτες του γιατί δεν πολυτρώει, είναι στεναχωρημένη.

Δεν έχω κάνει σχέση μετά τον Λάμπρο. Δεν μου έχει βγει ακόμα. Με ένα δυο ανθρώπους που έχω βγει είχαν θέμα, ήθελαν να με ξεκόψουν από τον Λάμπρο και έβαλα τα όριά μου."

Survivor 5: Ενοχλημένη η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day την Πέμπτη 3/2, βρέθηκε στην κοπή της πίτας στο θέατρο Πειραιώς 131 και μεταξύ άλλων συνάντησε την Στεφανία Γκουρνέλου, την σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Η ηθοποιός ωστόσο φάνηκε να μην θέλει να μιλήσει για την συμμετοχή του αγαπημένου της στο Survivor και ζήταγε μανιωδώς να της κάνουν άλλες ερωτήσεις.

«Επόμενη ερώτηση…Ναι αυτά, τι άλλα παιδιά… Άλλη ερώτηση… Άλλη ερώτηση». Για το ηχητικό μήνυμα που έστειλε στον Λάμπρο είπε: «Εγώ επικοινώνησα, κατά το ήμισυ δηλαδή».

«Λογικό είναι να είμαστε λίγο καιρό μαζί, όλα καλά. Άλλη ερώτηση» κατέληξε η Στεφανία.