Ανθή Σαλαγκούδη: «Η κατάψυξη ωάριων δεν είναι η πιο εύκολη δοκιμασία»

«Ακόμα δεν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να γινώ μητέρα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανθή Σαλαγκούδη: «Η κατάψυξη ωάριων δεν είναι η πιο εύκολη δοκιμασία»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη με αφορμή την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για την κατάψυξη ωαρίων. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε και για την δύσκολη στιγμή που βίωσε λόγω της ιδιότητας του πατέρα της.

«Υπήρξε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάψυξη ωάριων που έκανα και δημοσιοποίησα. Η κατάψυξη ωάριων δεν είναι η πιο εύκολη δοκιμασία, διάβασα το βιβλίο της Ελεονώρας και ένιωσα μια ταύτιση μαζί της. Χαίρομαι πολύ που μπήκα στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων. Δεν είχα έρθει κοντά σε αυτό που λεμέ ιδανικός σύντροφος, θα ήταν άλλη η κατάληξη και όχι η κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Έχω πάντα σύμμαχο την οικογένεια μου. Ακόμα δεν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να γινώ μητέρα. Μπορεί να υιοθετήσω παιδί, μπορεί να θελήσω να κάνω παιδί κάποια στιγμή. Έχω υπάρξει 3 χρονιά μόνη, χωρίς σχέση.

Δεν αναπολώ καθόλου το survivor, το έβλεπα στην αρχή και με έπιανε νευρικό γέλιο, απορώ μέχρι σήμερα πως το έκανα. Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο survivor ήταν όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έβαλαν 6 ορούς σε μια ημέρα, ήμουν αφυδατωμένη».

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλανγκούδη

"Είπα ή τώρα ή ποτέ" - Έτσι πήρε την απόφαση να κάνει κατάψυξη ωαρίων

Στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Κυριακής (14/10) η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

«Το σκεφτόμουν αλλά μετά ήρθε το Survivor κι επιβάρυνα πολύ τον οργανισμό μου. Μετά είπα ή τώρα ή ποτέ γιατί περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω. Η βιολογική ηλικία μιας γυναίκας είναι εντελώς άλλο πράγμα από την αναπαραγωγική ηλικία. Οι ωοθήκες γερνούν ότι κάνουμε. Μειώνεται ο αριθμός των ωαρίων μας κι η ποιότητά τους φθίνει.

Το είχα σαν σκέψη πριν από δύο χρόνια κι επισκέφθηκα έναν γυναικολόγο, που δεν με έπεισε. Δεν μού άρεσε η προσέγγιση. Παίζει ρόλο να νιώθεις καλά… Κάνεις πολλές εξετάσεις σε όλη την διαδικασία.. Έκανα ενέσεις για έντεκα ημέρες».