«Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας...» - Εκτός εαυτού ο Λιάγκας με τον Snik

«Πριν από δυο τρία χρόνια βγήκε και...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας...» - Εκτός εαυτού ο Λιάγκας με τον Snik

Ο κακός "χαμός" έχει δημιουργηθεί στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ανάμεσα στον Snik και τον Light καθώς τις προηγούμενες ημέρες έχει υπάρξει μια απίστευτη κόντρα με αποτέλεσμα οι δυο τους να ανταλλάξουν χυδαίες εκφράσεις. Έτσι, κανόνισαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας ξύλο.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, το πρωί της Παρασκευής 4/02 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», έδειξαν ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζει τον Snik να προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία με αποτέλεσμα ο γνωστός παρουσιαστής να γίνει έξαλλος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

«Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα όλοι ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία και έναν τρόπο ζωής απεχθέστατο και αντιαισθητικό.

Ότι τις γυναίκες τις έχω μόνο για ιερόδουλες, τις πληρώνω για να αγοράζω γούνες και τις έχω μόνο να με υπηρετούν. Αυτά αναπαράγουν αυτά τα τραγούδια. Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας, μπορεί να είναι δεν ξέρω, θα έγραφε τώρα ένα τραγούδι για το παιδί που φόρεσε φούστα και ήθελε να συμβολίσει ότι είναι διαφορετικός».

«Είναι δυνατόν να επιτρέπονται αυτά;» - Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για την κόντρα του Light με τον Snik

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η Φαίη Σκορδά σχολίασε στο Πρωινό την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Snik και τον Light, με την παρουσιάστρια να κάνει λόγο για τα λάθος πρότυπα που προβάλλονται στα παιδιά.

Οι δυο τράπερς ήρθαν σε αντιπαράθεση στα social media και μάλιστα δε δίστασαν να δώσουν ραντεβού προκειμένου να πλακωθούν στο ξύλο, κάτι που φάνηκε απαράδεκτο στην ομάδα του Πρωινού. Ο Γιώργος Λιάγκας από τη μεριά του πάντως σχολίασε πως κατά πάσα πιθανότητα είναι στημένο, ενώ τον Snik είχε σχολιάσει με πολύ αρνητικό τρόπο πριν από μερικές μέρες και η Ελεονώρα Μελέτη.

«Θέλω να πω κάτι. Στην Αμερική που έχει ξεκινήσει αυτό το είδος μουσικής υπάρχει γκέτο, ρατσισμός, άλλα πράγματα που δεν υπάρχουν εδώ για να μιμούνται λεξιλόγιο και συμπεριφορές. Είναι ένας άλλος τρόπος ζωής εκεί, υπαρκτός, που έτσι γεννήθηκε αυτή η μουσική και είναι άλλη η ζωή μας εδώ. Άσε το λεξιλόγιο.

Είναι δυνατόν να επιτρέπονται αυτά; Τους ακολουθούν τα παιδιά. Δεν έχει πλάκα. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι του youtube στην Ελλάδα; Αυτά λοιπόν τι πρότυπα είναι;… Και κακώς το παίζουμε, γιατί αυτοί μετά ξαναβγαίνουν και λένε. Εγώ δεν το λέω επί προσωπικού, το λέω σε ένα γενικότερο πλαίσιο για τα παιδιά που ακολουθούν» είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.