Rihanna: Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Rihanna: Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Rihanna, με τον σύντροφό της A$ap Rocky, μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι, πέτυχε ο φωτογραφικός φακός σε έξοδό του στη Νέα Υόρκη με την αγαπημένη τραγουδίστρια να φοράει ένα ροζ μπουφάν από το οποίο ξεπρόβαλλε η φουσκωμένη της κοιλιά.

Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο, αφού μάλιστα είναι μαζί εδώ και πάρα πολύ καιρό και η Rihanna, μπορεί πλέον να ανεβάζει κανονικά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να κρύβεται. Έτσι, και έκανε, το μεσημέρι της Πέμπτης 3/2, όπου και έκανε μια ανάρτηση, στην οποία τη βλέπουμε να είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη, με τους fans της να έχουν ξετρελαθεί.

Η πρώτη φωτογραφία της Rihanna με την φουσκωμένη της κοιλιά

Τα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον τραγουδιστή πριν ανακοινώσουν ότι είναι ζευγάρι

Η αγαπημένη όλων Rihanna φαίνεται να βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο αφού η ίδια δηλώνει φουλ ερωτευμένη. Ποιος είναι όμως ο τυχερός που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της; Σίγουρα τον ξέρετε.

Η Rihanna και A$AP Rocky είναι το νέο ζευγάρι της σόου μπιζ και μάλιστα οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια αλλά τελικά η φιλία τους δεν άργησε να προκύψει σε κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με το People και πηγές της ίδιας της τραγουδίστριας, η Rihanna και A$AP Rocky ήταν πράγματι ζευγάρι αλλά η είδηση έγινε γνωστή πρώτα μέσω του Page Six που αποκάλυψε το ότι είχαν εντοπιστεί στην Νέα Υόρκη όπου και απολάμβαναν ένα δείπνο με φίλους.

Η Sun είχε αναφέρει ότι υπάρχει μεταξύ τους ένα φημολογούμενο ειδύλλιο, αλλά σύμφωνα με το E! η Rihanna δήλωνε ελεύθερη μετά το χωρισμό της από τον σύντροφό της και δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel. Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια είχε βρεθεί σε άθλια οικονομική κατάσταση!

Η τραγουδίστρια και ο ράπερ είχαν δώσει από κοινού πολλές συνεντεύξεις εντός του καλοκαιριού για την προώθηση της καμπάνια των Fenty Skin χωρίς φυσικά να αποκαλύψουν τίποτα για την σχέση τους.

ο καινούργιος σύντροφος της Rihanna

TAGS