"Ήταν πολύ..." - Η Νανά Βενέτη μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όσα αποκάλυψε για την συνεργασία τους

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor

Η Νανά Βενέτη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 4/2, για το κακό που της έκανε η εμφάνισή της στην πορεία της καριέρας της και απάντησε στο αν έχει δεχθεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο εκρεμμεί η απόφαση του ΣΕΗ για την οριστική διαγραφή του από τον σύλλογο, αλλά και για την απόφασή της να απομαρυνθεί από τον χώρο της showbiz και να αφοσιωθεί στην οικογένεια και το γάμο της.

Οι δηλώσεις της Νανάς Βενέτη

«Mου έκανε κακό ο τίτλος του sex symbol από την άποψη ότι μου πρότειναν μόνο ρόλους που βασίζονταν στην εξωτερική μου εμφάνιση.

Με τον Φιλιππίδη είχα συνεργαστεί σε ένα σίριαλ. Πολύ χαμηλών τόνων. Προφανώς αυτό χτίστηκε στην πορεία ταυτόχρονα με την καριέρα του. Ήταν απίστευτα σοκαριστικό, δεν μπορούσα να φανταστώ τόσο ακραία περιστατικά.

Δεν έχω δεχτεί παρενόχληση σε τόσο ακραίο επίπεδο.

Μια φορά δέχθηκα πίεση από συνάδελφο που με σόκαρε γιατί δεν το περίμενα, γιατί ήταν ομοφυλόφιλος και με ξάφνιασε. Αντέδρασε άσχημα και δεν μου άρεσε αυτό.

Το δεύτερο ήταν από πολύ γνωστό πρωταγωνιστή. Με πείραζε στα γυρίσματα. Θεώρησα ότι έπρεπε να πω με ωραίο τρόπο “μη με αγγίζετε γιατί είμαι εύθραυστη” και έγινε χαμός.

Μου είπε ότι “είναι δυνατόν να σου κάνω την τιμή και να μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο;”», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Λίγα λόγια για την Νανά Βενέτη

Η Νανά Βενέτη ήταν ένα πιο περιζήτητα ονόματα της δεκαετίας του ‘80, τη «χρυσή» εποχή της βιντεοκασέτας.

Είναι χαρακτηριστικό πως είχε ρόλο σε 45 ταινίες στη δεκαετία του ’80. Από τον «Δυναστεία» με τον Σωτήρη Μουστάκα, την«Κόμπρα από τα Γιάννινα» με το Νίκο Ρίζομέχρι την «Θύρα 7 η μεγάλη στιγμή».

«Μου γύρισε μπούμερανγκ η εικόνα του sex symbol, δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτή την εικόνα. Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν η εύκολη λύση», είχε αναφέρει.

Η ηθοποιός δεν έχει πια το φουντωτό καστανό μαλλί με το οποίο και την βλέπαμε στις ταινίες που συμμετείχε, έχοντας κάνει τα μαλλιά της ξανθά και κόβοντας τα καρέ.

Η ηθοποιός αποτέλεσε μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής βιντεοκασέτας. Έπαιξε και σε έργα στο θέατρο. Όμως, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την υποκριτική. Η Νανά Βενέτη, σήμερα, διαχειρίζεται μια εταιρεία που έχει ακίνητα, τα οποία ενοικιάζονται για μικρά διαστήματα. Ζει με το Βρετανό σύζυγό της επτά μήνες στην Ελλάδα, για να πηγαίνει ο γιος τους σε ελληνικό σχολείο και τον υπόλοιπο χρόνο βρίσκονται στην Αγγλία.

Σήμερα, η Νανά Βενέτη, είχε αποκαλύψει είναι πολύ ευτυχισμένη που έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση τους ρόλους της ως ηθοποιός. «Αυτό το κεφάλαιο για εμένα έχει κλείσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να ξανανοίξει», είχε πει.

Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ενώ τα καλοκαίρια της αρέσει να κάνει θαλάσσια σπορ.

Πηγή: enimerotiko.gr