Ο Ιορδανίδης "'έσπασε" την σιωπή του για τον Φιλιππίδη - «Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας»

«Όταν αρχίζεις και γνωρίζεσαι περισσότερο με έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Ιορδανίδης

Το πρωί της Παρασκευής 4/02 στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς υπήρξαν κουμπάροι με τον σκηνοθέτη. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Με τον Πέτρο έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια.

Δε θα συνέβη κάτι για να μιλήσουμε τόσο καιρό; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, οι συμπεριφορές… Οι αντιλήψεις… Όταν αρχίζεις και γνωρίζεσαι περισσότερο με έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια. Χώρισαν οι δρόμοι μας.

Μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες και φυσικά ο Πέτρος πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος και εμείς του είχαμε σεβασμό. Επιλέξαμε ότι οι δρόμοι πρέπει να τραβήξουν χωριστά. Εγώ εξεπλάγην. Δεν περίμενα ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο.

Εφόσον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης δε χρειάζεται να πούμε πάνω σε αυτό» και επεσήμανε στη συνέχεια ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για έναν καλλιτέχνη είναι όταν ο κόσμος αρχίζει και δεν σε θέλει».

Οι δηλώσεις του Τάσου Ιορδανίδης στο «Πρωινό»

Η σπάνια εξομολόγηση για την σύζυγό του - «Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια»

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Κυριακής 21/11 στην εκπομπή «DOT» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν δίστασαν να μιλήσουν για όλους και για όλα αφού αναφέρθηκαν στη σχέση τους αλλά και το πως η Θάλεια Ματίκα υποστήριξε τον Τάσο Ιορδανίδης όταν προσπάθησε να χάσει κάποια κιλά.

Με αφορμή του γνωστού ηθοποιού στη σειρά του mega «Η γη της Ελιάς» (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης) αποκάλυψε πως θέλησε να χάσει τα παραπάνω κιλά που είχε. Μάλιστα η σύζυγός του ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Ο Τάσος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο επιχειρείν του θεάτρου είχε αφήσει παρά πολύ το κομμάτι της εμφάνισης του.

Το είχε παραμελήσει τρομερά, δεν προλάβαινε, ξεσπούσε στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Κρυβόταν πίσω από ρόλους, κάποια στιγμή στην καραντίνα τα πράγματα έφτασαν στο αμήν, σε σημείο που εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά του είπα “Τάσο πρέπει όπωσδήποτε κάτι να γίνει”. Του χτύπησα το καμπανάκι πολλές φορές».

Από την άλλη ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση: «Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία.

Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον.

Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».