Παντρεύονται Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι - «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά...»

«Είναι ο άντρας της ζωής μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παντρεύονται Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι - «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά...»

Η Λάουρα Νάργες μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ καθώς πλέον οι ίδιοι δείχνουν φανερά τον έρωτά τους. Μάλιστα, όπως φαίνεται δεν θα αργήσουμε να φάμε σε λίγο καιρό κουφέτα σύμφωνα με την αποκάλυψη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να παντρευτεί με τον σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της Λάουρας Νάργες

«Με τον Χρήστο Σαντικάι δεν υπήρχε πρώτο επίσημο ραντεβού τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Μετά από έναν μήνα με έβγαλε επίσημα. Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε με τίποτα να χαλάσει η φιλία ούτε η παρέα.

Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας το κρατήσαμε κρυφό μια εβδομάδα και βλέπαμε μετά τα παιδιά να χοροπηδάνε από την χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε.

Το πρώτο φιλί ήρθε μετά από έξοδο σε κλαμπ και μετά το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί. Ψήναμε στο σπίτι μου και εγώ με τον Χρήστο, χωρίς να μιλάμε, καταλήξαμε με μια σακούλα πατατάκια να τη βουτάμε στο τζατζίκι. Ο Χρήστος μου είπε τότε "το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;"

Και του απάντησα "ναι". Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή και το ξέρουμε. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που ξέρω, άκου και βλέπω, είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του. Θέλω πολλά παιδάκια».

Βρισηίδα Ανδριώτη και Λάουρα Νάργες είχαν κάποτε τον ίδιο σύντροφο - Αυτός είναι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θα απασχολήσει πολύ όπως φαίνεται με την συμμετοχή της στο Survivor 5 αφού στο αποψινό επεισόδιο (27/12) θα την δούμε να πλακώνεται άσχημα με παίκτρια από την ομάδα των μαχητών (δείτε εδώ το βίντεο).

Το Youweekly.gr έψαξε λίγα πράγματα για την ζωή της και μεταξύ άλλων ανακάλυψε πως παλαιότερα και συγκεκριμένα το 2018 διατηρούσε δεσμό με πρώην σύντροφος της Λάουρας Νάργες, μιας κοπέλας που επίσης συμμετείχε στο Survivor, αλλά στο πρώτο.

Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει επί του θέματος κάποτε:

“Όπως την βλέπω στην τηλεόραση και όπως βλέπω και εμένα, δεν συμπίπτουν οι χαρακτήρες μας. Δεν με σύγκρινε κανένας με τη Λάουρα ποτέ, γιατί δεν μοιάζουμε. Δεν έχουμε καμία σχέση, οπότε δεν νιώθω ανταγωνισμό”.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα βίντεοκλιπ όπου πρωταγωνίστησε το μοντέλο. «Είμαι ευτυχισμένη που βρήκα τον Δημήτρη. Από τον ημιτελικό του “My style rocks” είμαστε συνέχεια μαζί» δήλωνε με ενθουσιασμό το όμορφο μοντέλο στην «Espresso» το 2018.

Ο λόγος για τον Dj Δημήτρη Δαλάκο.

Βρισηίδα Ανδριώτου Survivor πρώην

Λάουρα Νάργες πρώην

Η Λάουρα Νάργες και ο Δημήτρης Δαλάκος χώρισαν το 2014. Εκτός από ζευγάρι στη ζωή ήταν και στενοί συνεργάτες, αφού ο Δημήτρης Δαλάκος ήταν ο άνθρωπος που διαχειριζόταν την καριέρα της και τα επαγγελματικά της βήματα.

"Έκλεισε και εκεί το κεφάλαιο. Αποφασίσαμε να πάρουμε ξεχωριστούς δρόμους κι όλα καλά, όλα τέλεια. Ήμασταν 3,5 χρόνια μαζί, ήταν 3,5 χρόνια στη ζωή μου στα καλά αλλά και στα πολύ άσχημα με είχε στηρίξει, πράγμα που δε θα ξεχάσω και θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα έχω την καλή εικόνα" είπε η Λάουρα Νάργες για τον πρώην σύντροφό της, ενώ απάντησε και στο πώς αντιμετώπισε το χωρισμό, μετά από τόσα χρόνια σχέσης, λέγοντας: "εξαρτάται πως το παίρνεις εσύ, πόσο αποφασισμένος είσαι και πόσο συνειδητοποιημένος είσαι. Εγώ ήμουν αποφασισμένη και συνειδητοποιημένη",