Λάουρα Νάργες: «Όταν μου κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος, θα βγω να το βροντοφωνάξω»

«Είμαστε έτοιμοι για πολλά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: «Όταν μου κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος, θα βγω να το βροντοφωνάξω»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την Λάουρα Νάργες, η οποία παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Χρήστο Σαντικάι.

Μάλιστα, οι δυο τους πετούν σε πελάγη ευτυχίας καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Βέβαια, δεν είναι οι πρώτη φορά που οι ίδιοι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δηλώσεις της Λάουρας Νάργες

«Ο Χρήστος με τη μαμά μου έχουν μία πολύ γλυκιά σχέση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Νιώθω ότι ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος μου. Είμαστε έτοιμοι για πολλά, νιώθω ότι ήμασταν μαζί και σε προηγούμενες μαζί».

Για το ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος Σαντικάι, η Λάουρα Νάργες δήλωσε: «Όταν μου κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος, θα βγω να το βροντοφωνάξω».

Τα «έσπασε» στα μπουζούκια με τον Χρήστο Σαντικάι η μητέρα της Λάουρας Νάργες - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μπορεί το 2021 να ήταν μία χρονιά γεμάτη χωρισμούς, ωστόσο μέσα σε όλα δημιουργήθηκε και ένα πολύ όμορφο ζευγάρι που δεν είναι άλλο από τη Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι. Η παρουσιάστρια, το βράδυ της Κυριακής (26/12) βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο αγαπημένος της μαζί με τη μητέρα της.

Η μαμά της Λάουρας έδειξε να λατρεύει τον Χρήστο Σαντικάι. Οι τρεις τους διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και έβγαλαν μπόλικες φωτογραφίες, ενώ η αλήθεια είναι πως η Λάουρα Νάργες βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του καλού της στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Μάλιστα, η μητέρα της Λάουρας Νάργες ήταν αρκετά εκδηλωτική με τον σύντροφο της κόρης της και με τον τρόπο της έδειξε ότι τον εγκρίνει και με το παραπάνω.

Χρήστος Σαντικάι πεθεράΛάουρα Νάργες μαμά