Παντρεύονται Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι; Η ατάκα που φούντωσε τις φήμες

Ξέφυγε στη Λάουρα ενώ έκανε δηλώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντρεύονται Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι; Η ατάκα που φούντωσε τις φήμες

Η Λάουρα Νάργες, λίγο μετά το live του J2US έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι καθώς και στην πλάκα που τους κάνουν οι φίλοι τους ότι είναι συνέχεια μέσα στα μέλια.

Έτσι, μέσα στις δηλώσεις της, η Λάουρα Νάργες είπε και μία ατάκα που άφησε να εννοηθεί ότι έχει αρχίσει να κάνει σχέδια γάμου με τον αγαπημένο της.

Η ατάκα της Λάουρας Νάργες για τον γάμο της με τον Χρήστο Σαντικάι

«Μας κοροϊδεύουν συνέχεια με τον Χρήστο, αλλά είμαστε καλή παρέα, λέμε τα πράγματα πιο χύμα, είναι στο πλαίσιο της πλάκας επειδή είμαστε το ζευγάρι της παρέας. Ξέρουν ότι τους αγαπάμε και μας αγαπάνε κι αυτοί πάρα πολύ γι' αυτό θα τσακωθούν για το ποιος θα γίνει κουμπάρος μας», είπε αρχικά ενώ όταν είδε την αντίδραση της δημοσιογράφου σοκαρίστηκε και φώναξε:

«Αχ μου ξέφυγε! Όχι δεν έχουμε κανονίσει κάτι. Όταν θα είστε έτοιμοι εσείς να τα ακούσετε θα σας τα πω όλα. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα και νιώθω ότι είμαι στο σωστό σημείο», κατέληξε.

«Με το που ειδωθήκαμε είπαμε “εδώ είμαστε”»

Το μεσημέρι της Τρίτης 16/11, η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπής «Ελένη» καθώς ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δεν μπορούσε να είναι κοντά τους. Η ίδια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της, αλλά και για τον αγαπημένο της σύντροφο, Χρήστο Σαντικάι.

«Στην αρχή το πάθαινα κι εγώ με τον εαυτό μου, άνοιγα το ασανσέρ και έλεγα ποια είναι αυτή! Για να αλλάξει μία ξανθιά θα πρέπει να γίνουν τρομερές εσωτερικές αλλαγές και να νιώθεις αυτή την ανάγκη να γίνει»

Ήμουν single τρία χρόνια, το γούσταρα, το ήθελα, το ζούσα. Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου την πλευρά.

Είχε έρθει κοινό στο So you Think you can Dance αλλά δεν τον είχα δει, τον γνώρισα ουσιαστικά όταν ήρθε καλεσμένος στο “Πρωινό” και εκεί βγάλαμε την πρώτη φωτογραφία.

Πάντα ήταν τέτοιες οι συνθήκες έτσι ώστε να βρισκόμαστε συνέχεια, απλά ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είμαστε τελείωσε. Κάτι αισθάνθηκα. Είναι από τις πιο γλυκές, αγνές και αθώες ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις. Έχουμε πάρα πολλά κοινά.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής γνωρίζονταν από παλιά καθώς ήταν στενοί φίλοι. «Τον παρατηρούσα μέσα στην παρέα και του έλεγα “η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα θα είναι πάρα πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήμουν εγώ αυτή.