«Η Λάουρα Νάργες είναι η έμπνευσή μου» - Συγκίνησε ο Χρήστος Σαντικάι

«Θα έγραφα ένα τραγούδι ερωτικό για εκείνη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Λάουρα Νάργες είναι η έμπνευσή μου» - Συγκίνησε ο Χρήστος Σαντικάι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (15/11) ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, ξεκαθαρίζοντας πως για εκείνον είναι πηγή έμπνευσης.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι για τη Λάουρα Νάργες

«Θα έγραφα ένα τραγούδι ερωτικό για τη Λάουρα. Για εμένα είναι όλα πηγή έμπνευσης και προφανώς και η Λάουρα.

Νόμιζα ότι η έκθεση σε τόσο μικρή ηλικία μου έκανε καλό, αλλά τελικά μου έκανε κακό. Όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα αυτή τη δημοσιότητα, οπότε ήταν σαν να μεγάλωνα μαζί με όλο αυτό, οπότε να κάνω κάτι σπουδαίο και να ξέρουν όλοι ποιος είμαι, δεν μου κάνει αίσθηση.

Αν βίωσα από κάποιους bullying, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι τώρα με αυτούς», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σαντικάι.

«Ήσασταν όλοι μάρτυρες» - Η Λάουρα Νάργες "σπάει" ξανά τη σιωπή της για το The Voice

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε μετά το live του J2US η Λάουρα Νάργες, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την είσοδό της στο φαντασμαγορικό show καθώς και για την απόφασή της να αποχωρήσει από το The Voice.

«Είχαμε κάνει μια κουβέντα κι είδα, ένιωσα και κατέληξα πως αυτός ο κύκλος, ήρθε η ώρα για να κλείσει. Συμβαίνουν αυτά, είναι πολύ λογικό. Πέρασα όμορφα χρόνια. Σαφώς κι υπήρχαν δυσκολίες, ήσασταν μάρτυρες όλοι σας αλλά κρατώ τα καλά κι απλά προχωρώ μπροστά», είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.