Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει κρατήσει με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά το J2US

«Δεν έχουμε...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει κρατήσει με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά το J2US

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» "τσάκωσε" τον Χάρη Βαρθακούρη λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο προκειμένου να γυριστεί η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Τζέιμς Καφετζή.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε για την εμπειρία του με το J2US αλλά και για το ποια είναι η σχέση του πλέον με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη

«Δεν μπορώ να το ξέρω αλλά κάπου μέσα μου το πιστεύω…. ήταν πολύ τυχερές οι δύο κοπέλες που δεν κατάφερα να είμαι στον τελικό. Βλέποντας την Άννα Μαρία συνειδητοποίησα ότι ανεξαρτήτως κόντρας ένιωσα ότι δεν ένιωθε την ασφάλεια που νιώθει μαζί μου.

Δεν έχω μιλήσει με την Άννα Μαρία πέρα από ένα μήνυμα που της έστειλα σε αυτήν και στο Σταν για καλή επιτυχία…..Δεν έχουμε τίποτα να πούμε και μία χαρά να ήμασταν πάλι δεν θα μιλούσαμε…».

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η απάντηση στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο - «Πόσες ακόμα προσβολές...»

Μετά τον πρώτο άσχημο τσακωμό τους, η σχέση Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη περνάει και πάλι κρίση. Ο τραγουδιστής που νοσεί από κορωνοϊό μαζί με τις κόρες του, σε χθεσινές του 30/12 αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram έκραξε το πρώην μουσικό του ταίρι.

Λίγες ώρες μετά τις αναρτήσεις αυτές, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου..... Κρίμα...».

Στην συνέχεια με νέο post στο οποίο ανέβασε και μια από τις αναρτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη, θέλησε να εξηγήσει πως δεν καταλαβαίνει τι έκανε λάθος, αφού του έστειλε και προσωπικό μήνυμα για να του ευχηθεί περαστικά, λέγοντας του μάλιστα πως να κάνει και πάλι τεστ για να είναι μαζί στον τελικό του J2US.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ψυχαράκη στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο