Με ταξιδιωτική εκπομπή ο Τζέιμς Καφετζής - Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος καλεσμένος

Όνομα "φωτιά"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με ταξιδιωτική εκπομπή ο Τζέιμς Καφετζής - Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος καλεσμένος

Εδώ και αρκετό καιρό είχε ακουστεί η είδηση πως ο Τζέιμς Καφετζής ετοιμάζει ταξιδιωτική εκπομπή με celebrities. Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή είναι στην τελική ευθεία λίγο πριν ανέβει στον αέρα.

Έτσι, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος είναι ένας από τους καλεσμένους καθώς πρόκειται να δούμε επίσης την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον Νικηφόρο αλλά και τη Super Κική όπου είχε ακουστεί πριν από καιρό πως θα την παρουσίαζαν μαζί, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη

«Πάμε στο Λονδίνο. Είναι με έναν σμπάρο δυο τριγώνια. Δεν πάω για χειρονακτική εργασία. Πάω να βρω τον James. Δεν ξέρω τι ετοιμάζει, δεν θέλω να ξέρω, θέλω να είναι έκπληξη. Ξέρω κάποιες λεπτομέρειες αλλά δεν ξέρω αν ο James θα ήθελε να γίνουν γνωστές».

«Μου ήρθε πριν από 5-6 μέρες αγωγή από την Acun Medya και μου ζητά...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής με σκοπό να σχολιάσει το χθεσινό 28/12 επεισόδιο του Survivor 5. Ωστόσο, αποκάλυψε επίσης πως η Acun Medya του έκανε πριν από λίγες ημέρες αγωγή για την συμμετοχή του στο J2US κάτι που ήταν γνωστό. Όπως ανέφερε λοιπόν, του ζητούν 100.000 ευρώ και όχι μόνο...

«Δεν είναι εξώδικο, μου ήρθε πριν από 5-6 μέρες αγωγή για τη συμμετοχή μου στο Just. Μου ζητούν 100.ο00 ευρώ, τόκο και έξοδα δικηγόρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.

Θέση πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λέγοντας: «Αυτό είναι ανεπίτρεπτο, είναι διωγμός. Αυτό γίνεται γιατί ο συγκεκριμένος κράτησε σταθερή την κόντρα του».