Super Κατερίνα: Ποιο θα είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Τζέιμς Καφετζή και της Super Κικής;

Δείτε όσα αποκάλυψαν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ποιο θα είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Τζέιμς Καφετζή και της Super Κικής;

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Βαρθακούρης, τον οποίο τον τελευταίο καιρό τον βλέπουμε μέσα από την συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό μουσικό show του ALPHA, κοινώς το J2US.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να παρουσιάσει μια μουσική εκπομπή καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα 1-2 τηλεοπτικές προτάσεις, Κάποιες πολύ επίπονες που τις απέρριψα και κάποιες όχι τόσο. Θα ήθελα στο μέλλον να παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή. Δεν με έχουν προσεγγίσει για το X Factor».

Ωστόσο, έκανε μια αποκάλυψη την ώρα που τον ρώτησαν αν θα συμμετείχε στο νέο ταξιδιωτικό reality του Star: «Θα τσακωθούμε με τη σύζυγό μου αν κάνουμε πάλι ταξιδιωτική εκπομπή. Θα αφήσω τον Τζέιμς με τη Super Κική να πάνε».

Μόλις τελείωσε το απόσπασμα της συνέντευξης η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να αναφέρει: «Ίσως ετοιμάζουν κάτι οι δυο τους. Δική τους εκπομπή».

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη

Συγκινεί η κίνηση ανθρωπιάς από την Super Κική και τον Τζέιμς Καφετζή

Μέσα από το φιλανθρωπικό show του ALPHA, «J2US» βλέπουμε τον Τζέιμς Καφετζή μαζί με την Super Κική. Οι δυο τους σήμερα αποφάσισαν να βοηθήσουν στην δράση της αυτοδιαχειριζόμενης ομάδας «Ο άλλος άνθρωπος – Κοινωνική κουζίνα».

Μεταξύ άλλων, όταν έμαθαν για τη σημερινή δράση της ομάδας και την παρασκευή γευμάτων για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, χωρίς να το σκεφτούν δέχθηκαν με προθυμία να βοηθήσουν και να μαγειρέψουν για τους συμπολίτες τους.

Μπορεί να μην επέλεξαν να δημοσιεύσουν τίποτα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Ωστόσο, οι μόνες φωτογραφίες που υπάρχουν είναι αυτές που δημοσιεύθηκαν από την επίσημη σελίδα της κοινωνικής δράσης «Ο άλλος άνθρωπος – Κοινωνική κουζίνα» στο facebook. Μάλιστα, πριν από λίγο ημέρες η Super Κική, μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.