«Είσαι κυρία, χωρίς μούτρα» - Η ανάρτηση του Βαρθακούρη για την Παναγιώταρου και το "καρφί" προς την Ψυχαράκη

«Αν κερδίσεις, θα είσαι άξια νικήτρια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είσαι κυρία, χωρίς μούτρα» - Η ανάρτηση του Βαρθακούρη για την Παναγιώταρου και το

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να ευχαριστήσει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την άριστη συνεργασία που είχαν στον προηγούμενο (27/11) live του J2US.

Μάλιστα η ανάρτηση αυτή θεωρήθηκε από πολλούς αιχμή για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη με την οποία η συνεργασία του περνάει κρίση τον τελευταίο καιρό.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Μ’ενα σμπάρο πολλά τρυγόνια. Και ξένο τραγούδι είπαμε, έκανα και πρώτες, και δεύτερες και τρίτες, χάρηκα όλη την προετοιμασία και τις προβες και... συγκεντρώσαμε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του @j2us_gr , συμπληρώνοντας 350 βαθμούς, παίρνοντας 20 από τη Βίκυ, 30 από το Σταμάτη, 100 από τη Δέσποινα και 200 από τη Μαρία, όπως μπορείτε να δείτε και στο βιντεάκι!

Σ’ευχαριστώ πολύ @alexandra__panagiotarou . Είσαι κυρία, καταπληκτική συνεργάτης, χωρίς μούτρα, χωρίς γκρίνιες, χωρίς παράπονα, χωρίς μίρλα, ευγενέστατη ΜΕ ΟΛΟΥΣ, μέσα στο χαμόγελο και τη θετική ενέργεια. Όπως λέει, συμπτωματικά ο τίτλος, I had the time of my life! Δεν θα αναφερθώ καν στο ότι είπες το κομμάτι μας καταπληκτικά. Αυτό είναι δευτερεύον. Αν κερδίσεις, θα είσαι άξια νικήτρια. Καλή επιτυχία στη συνέχεια», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ένα μικρό θέμα έχει σημειωθεί ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη και την συνεργασία τους στο J2US, μετά από μερικά σχόλια της μητέρας της με αφορμή την τελευταία τους εμφάνιση επί σκηνής του show.

Μετά λοιπόν από ένα αφιέρωμα που της έκαναν, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο και αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσα τους μετά τα τελευταία γεγονότα.

«Επειδή πολλά ακούγονται για τη σχέση τους, πρέπει να πω ότι είναι δύο άψογοι επαγγελματίες και δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά που μπορεί να πιστεύουν κάποιοι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Η μητέρα της Άννας Μαρίας είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και διακριτική, δεν κάνει εμφανίσεις και έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Την παίρνουν διάφοροι και καλά δημοσιογράφοι, της ζητάνε δηλώσεις, ή τη ρωτάνε πράγματα και η γυναίκα δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να τη γράφουν. Μιλάει σε προσωπικό επίπεδο».