Joanne: H νικήτρια του Voice αποκαλύπτει - «Ο πατέρας μου πρωταγωνιστεί στο Σασμό...»

Ποιος είναι ο ρόλος του στη σειρά;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Joanne: H νικήτρια του Voice αποκαλύπτει -  «Ο πατέρας μου πρωταγωνιστεί στο Σασμό...»

Η νικήτρια του περσινού The Voice, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, - δείτε εδώ τη νικητήρια εμφάνιση της -, βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star, το πρωί της Παρασκευής 4/2 σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την ιδέα του remix του τραγουδιού της “Twist in my sobriety”, και αποκάλυψε πως ένα παιδί γεννημένο από δύο ηθοποιούς επέλεξε το τραγούδι αντί για την υποκριτική.

Τότε, αποκάλυψε πως ο πατέρας της πρωταγωνιστεί στον Σασμό, στο ρόλο του ισοβίτη.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Γεωργακοπούλου για τον πατέρα της

«Όταν το έχεις ζήσει τόσο πολύ, το αγαπάς πάρα πολύ. Εγώ από μικρή ήμουν σε παραστάσεις, στο θέατρο, σε πρόβες, το ‘χω δει πάρα πολύ.

Το είχα σκεφτεί, μου άρεσε κιόλας, αλλά είχα μια έντονη κλίση προς τη μουσική», είπε και αποκάλυψε το ρόλο του μπαμπά της στον Σασμό.

Οι δηλώσεις της Joanne

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκτός από την Ρίτσα Μπιζόγλη, ήταν και η Joanne. Η νικήτρια του περσινού The Voice μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή της.

«Η νόσος Στάργκαρντ που έχω είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί πρόβλημα στην κεντρική όραση. Δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά και δεν βλέπω τόσο έντονα τα χρώματα. Δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Μου έχει συμβεί κάτι πολύ ωραίο μέσω του The Voice. Με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού κι ασχολείται και με την συγκεκριμένη νόσο, έχω δει βελτίωση.

Σίγουρα το να το ακούσουν κάποιοι άνθρωποι που το περνούν, σίγουρα παίρνουν δύναμη. Να μην σε παίρνει τόσο από κάτω… που θα σε πάρει αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω».